| alexalghisi a întrebat:

Vreau sa ma pun cu o fata care a mai avut o relatie ft. nasoala, ne-am sarutat intr-o zi pe buze, dar ea acum vrea sa ma cunoasca mai bine... ce pot sa fac ca sa o consolez in legatura cu relatia sa anterioara ( chiar tin mult la ea desi de abia o cunosc ) si sa ne cunoastem mai bine?

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Sa afli ce o deranja la fostul prieten...si sa ai grija sa nu comiti aceleasi greseli.Altfel chiar va crede ca toti baietii sunt la fel. Daca consideri ca e in regula ce a facut ex-ul ei .si tu ai face la fel...mai bine o lasi balta. O vei face si tu sa sufere

9 răspunsuri:
| moonY a răspuns:

Ascult'o cand iti vorbeste si fii alaturi de ea

eileen
| eileen a răspuns:

O poti asculta si incerca sa nu fii ca ex-ulwinking sa fii tu, pentru ca vrei sa se indragosteasca de tine nu de cine crede ea ca esti sau de vreun ideal si sa dai ce e mai bun din tine in relatia asta.

| FearNoEvil a răspuns:

@tipulverde: Bine zis...
Ce s-a intamplat cu "imi place de..." sau cel mult "vreau sa ma combin cu..."? Incep sa cred ca-s prea batran. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wooow...stai putin vrei "sa te pui"?thinking in fine...laughing v'ati sarutat intr-o zi pe bunestraight face
:O:O:O moama da esti tare inseamna...nu fi copil...combina'te cu ea... sper ca acum nu vrei sa-ti explic cum?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratelo mai bine inmpacativa si dai limbi ib gurita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah va intreb si eu ceva:e o fata care tot statea langa mine si in fiecare ora vroia sa ne lipim bancile si pe mess imi trimite love struck ma place?
ca e foarte buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obligo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o problema am 2 fete care se tot dau la mine dar problema cea mai mare este ca sunt verisoara... una este din alta localitate si una este la scoala cu mine ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai afli pasiunea eu ce muzica ai place si o ei as de bine pana ce o saruti ok asta se faci sai afli pasiunea atat ok pa