| octa2021 a întrebat:

Vreau să merg cu prietena mea pentru prima data intr-un club, problema este ca NU stiu să dansez!
Îmi puteti lasă niste clipuri de unde as putea să învăț măcar câțiva pasi de dans?

2 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Trebuie sa simti muzica si sa dansezi asa cum simti. Daca incerci sa inveti vreun dans pentru club, te vei concentra sa iti amintesti miscarile si nu te vei relaxa. Poti da drumul la muzica acasa si dansezi in oglinda asa cum iti vine. De aici, iti alegi ce miscari iti plac si le practici. O poti lasa mai mult pe ea sa se dezlantuie.

| Caro34 a răspuns:

Cred ca pe YouTube la melodiile tale preferate gasesti cel putin cateva idei insa eu te-as ruga sa nu-ti bati capul fiindcă in aglomeratia aia oricum nu va observa nimeni ca nu stii sa dansezi, mai ales in lumina slaba. Te sfătuiesc să te bucuri de atmosfera, sa fii vesel, sa ai grija ce bei si cu cine bei, sa ai grijă de actele de prin buzunare si bani, sa nu ai multe bijuterii si chestii de valoare (lantisoare, bratari, ceasuri, inele) cu tine - asta preventiv - "Paza buna trece primejdia rea!". Numai bine!