| ѕнaмaη a întrebat:

Vreau sa merg la colindat de Craciun. O sa imi dea cineva vreun bani sau ma duc degeaba? Dau funda pentru raspuns bun big grin

4 răspunsuri:
| RMihai a răspuns:

Pai daca te duci numai tu eventual cu inca unu trebuie sa mergeti la multi(in multe blocuri sau case) sa faceti ceva bani, daca te duci cu mai multi colegi la alti colegi nu o sa primesti bani o sa te invite in casa la un suc si o prajitura, am fost si eu la colindat pana la 11 pe bani prin bloc, da acum merg cu pretenii asa vreo 10 pe la profi la fiecare acasa fara bani.canta ceva frumos daca vrei sa ii atingi la suflet pe oameni, si iti dau bani

| BLG a răspuns:

Depinde unde te duci ca de exemplu la mine in comuna nu se dau bani, se dau covrigilaughinglaughing

| Iulia1106 a răspuns:

Daca esti norocos si lumea iti va raspunde, cred ca o sa strangi ceva. laughing Daca cunosti zona te sfatuiesc sa colinzi cunostintele, vecinii si persoanele care crezi ca nu sufera foarte rau din cauza crizei. laughing Sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos. :*

| KittyLoveBastet a răspuns:

Pai eu am fost in ultimii trei ani. Nu se primesc foarte multi bani, dar tot o sa primesti colaci, mere, nuci etc. Dar merita sa mergi in colindat, parca ti se lumineaza sufletul, mai ales daca cei pe care ii colinzi te primesc cu un zambet pe fata!