Pai ar fi foarte frumos sa mergeti la un restaurant elegant, si intr-o prajitura sai pui verigheta, ai grija sa o pui sa fie vizibila nu sa o inghita, atunci ea va sti ce ai vrut de fapt.
Sau sa va plimbati intr-un parc si va asezati pe o banca, atunci ii vei spune cat de mult o iubesti si ii spui daca vrea sa fie sotia ta si mama copiilor tai[ai vostri]
Funditz o gasesti in partea stanga langa raspuns.
Bun venit!
Http://www.trombon.ro/lifestyle/top-5-replici-de-cerere-in-casatorie - acest articol iti poate fi de folos. Eu zic sa alegi ceva romantic, gestul conteaza!
Pentru a da fundita apesi pe ea, aiai din partea stanga.
Succes :*!
Pai eu cred ca fiecare cerere in casatorie e frumoasa in felul ei. daca te cere cel iubit ce-ai vrea mai mult? nu trebuie sa fie cocotat pe palatul parlamentului sau pe un yacht luxos in caraibe.in ecuatie trebuie sa fie ea si sa fii si tu. doar atat.si cererea din partea lui.romantica, neromantica, pe fuga, gandita, negandita, oricum ar fi, e binevenita si emotionanta pentru fiecare dintre noi... pe mine m-a cerut in fata liftului in bloc la mine.si ce era sa fac sa plang? nu nicidecum am acceptat imediat!bafta si crede-ma prea mult "zaharel"strica uneori. pupici si bafta sa ne spui ce ai facut!
E foarte important sa aveti martori. O v-a impresiona ca ai avut curajul in atata lume sa-o ceri in casatorie.Bafta!