Iti place ciocolata?
Sunt sigura ca da.Una e cu lapte,alta Kinder,alta cu rom,alta cu alune. Poti alege una singura sa spui,asta e cea mai buna ciocolata din lume?
Tu, poate poti, dar mie poate imi place alta care corespunde mai bine gustului meu.
Asa e si cu intrebarea ta.Nu exista un laptop "cel mai bun".
Cel mai bun pentru ce?
Pentru jocuri,pentru surfing,pentru birou,la ce anume vrei sa-l folosesti mai mult?
La toate? Nici aici nu exista cel mai bun si cea mai buna firma! Pentru ca,ies mereu modele noi,mai performante,mai puternice,mai istete,intelegi?
Sa te astepti,adica, orice ai sa cumperi, in 3 luni sa-si piarda 20% din valoare.
Asa am patit eu,cand mi-am cumparat primul calculator.
Eram absolut profana si nu aveam incredere in vanzatorii de calculatoare si laptopuri,eram sigura ca mi-ar vinde orice,numai sa aiba incasari!
Asa ca,am pierdut zile intregi in Internet cafe si am ajuns sa-mi cumpar un calculator care prajea cartofi si ducea copii la scoala,pe care am platit ochii mei din cap!
Stateam pe urma si ma uitam la el,avea atat de multe lucruri pe el care mi-erau inutile ca mi-era si rusine!
Cand m-am dus sa-l iau pe-al doilea,am intrat pe pagini specializate,stiam ce vreau si doar am comparat performante si preturi.
Asa ca,asta te sfatuiesc sa faci si tu.
Ce magazine,ce site-uri vand laptopuri? Cauti pe Google,gasesti,tu stii si cum se numesc magazinele din tara,ca eu sunt in Grecia,nu stiu.
Si,intri la laptopuri si compari! Acer,Asus,Toshiba,HP,Fujitsu, Apple, toate sunt marci consacrate si bune.
Sunt sigura ca ai inteles.
Spor la cautat si bafta!
Si sa-l stapanesti sanatos!
Nu prea conteaza firma cel mai bun este cel cu Intel core 7. Sper ca te.am ajutat :*
Rezonez cu tot ceea ce spune greece12.marcile pe care ea le.a enumerat sunt marci consacrate.acum depinde si de cat de multi bani esti dispus sa dai pe un laptop.Ramane sa treci pragul magazinelor si care iti face cu ochiul acela sa fie.dar nu inainte de a te documenta suficient de mult, cat sa nu.ti para rau de solutia aleasa.Mult succes!
anonim_4396 întreabă:
claudia_1441 întreabă:
RAY întreabă: