Parfumul nu ti-l cumperi la recomandarea cuiva.
Te duci in magazin, pui un strop de parfum pe incheietura mainii stangi, alt strop de alt parfum pe incheietura mainii drepte, pleci, te plimbi juma' de ora si pe urma mirosi ambele incheieturi si vezi care parfum iti place mai mult.
Parfumul nu este ceea ce simti tu cand apropii sticluta de nas, ci mirosul corpului tau combinat cu un parfum.
De asemenea, cand iti iei un parfum, il alegi si in functie de ocaziile in care il vei purta. Nu folosesti niciodata acelasi parfum cand mergi in club si cand mergi la o nunta simandicoasa (de pilda).
Conteaza si varsta pe care o ai. Daca esti foarte tanara, alegi un parfum fructat, iar daca esti o femeie matura, alegi unul floral, discret.
Deci, mergi intr-un magazin, miroase mai multe sticlute, alege doua parfumuri si cumpara unul.
Pai ar fi "Givency"(inger si demon)... UnitedColoursBenetton pentru ea. dar pana la urma, alegerea iti apartinepaa
DA
Armani She Asta il folosesc, asta imi place.
Sunt f sensibila la parfumuri. Suport putine!
Imi mai placea intr-un timp Bvlgari Omnia.
Incearca. le!
Eu sunt fidela unui parfum pana ma plictisesc de el!
Dulce:nina ricci nina, guees-guess gold, hypnosde-lancome, ange ou demon gyvenchy
fresh:bvlgari omnia cristaline
chypre coco madmoiselle chanel
preferatul meu un pic sarat :hermes elixir de merveilles
Northen Lights[daca iti place sa fii mai fresh]
Dancing Lady[aroma placuta de portocala]
Daca iti plac parfumurile cu o nota desenzualitate poti sa incerci ninna ricci - ricci ricci...eu il folosesc si e superb! te pooop
NemNUZ întreabă:
MynameisLove întreabă:
Sara2 întreabă: