Cel mai bine te duci la un salon si acolo rezolvi 1-2 "problemitza" asta. nici nu te doare si nici nu risti sa ti se infecteze :*
Pai la voi fetele va da-ti gaura in ambele urechi. dar pe la tine prin oras nu se gasesc locuri special amenajate pentru asfel de chestii? daca nu se gasesc. te-as sfatui sa stai in banca ta sa nu se infecteze sau ceva de genu
Nu încerci acasă în primul rând. Există locuri unde poţi face aşa ceva. Acasă te poţi alege cu o infecţie frumoasă. Depinde de tine! Baftă!
Te duci frumusel la un magazin cu bijuterii de aur si ii zici vanzatoarei ca vrei sa-ti dai o gaura. Daca esti minora se poate sa nu te lase decat cu un adult.Gaurile se fac cu un pistol special:intr-o parte se pune cercelul medicinal(pe care trebuie sa-l tii in ureche 2 saptamani)si intr-o parte surubul. Apasa pe o chestie si gata gaura.(dupa cum observi se face direct cu cercelul)Nu doare mai deloc, nu trebuie sa-ti fie frica de durere.Cand ajungi acasa pui niste spirt pe o bucatica de vata si picuri putin, rotind in acelasi timp cercelul(ca sa nu se lipeasca). Faci asta in fiecare seara si dimineata timp de 2 saptamani.
Eu mi-am facut 2 gauri in urechea stanga.
Uite cum arata pistolul:
http://www.fancywebshop.com/catalog/images/piercing%20gun5.jpg
Multa bafta!
Later edit:Am uitat sa precizez ca o gaura costa intr 10 si 20 de lei.
Hi! Nu ai de ce te teme daca mergi la un salon; acolo gaurile se fac cu un pistol special si totul e steril. Te doare putin, si zilele care urmeaza trebuie sa ai putina grija sa nu se infecteze, dar in mod cert nu se compara cu gaurile facute acasa. Eu personal mi-am facut la salon trei gauri in aceeasi zi, dar sus in cartilagiu, nu in lobul urechii. M-a durut cateva zile, dar apoi nu am mai avut probleme. Bafta!
Daca intr-adevar vrei atunci du-te la salon si dati pentru ca nu doare...nu stiu ce sa-ti spun eu stiu ca daca iti pui in drepta si si esti baiat atunci esti gay dar daca esti fata nu cred ca are importanta
RAY întreabă: