Oricare ar fi motivul pentru care te simti 'atat de singura,atat de neimportanta' sa stii ca,dupa parerea mea, viata merita traita din plin.
Pastreaza-ti zambetul, vezi latura pozitiva a vietii si sterge-ti ideile astea din cap.
Fa-ti o curatenie in cap, un refresh. Nu mai gandi asa negativ. Lasa ideile astea tampite, ridica capul, si mergi inainte orice ar fi.
Gaseste-ti puterea din tine si mergi inainte.
Totusi, care este motivul pentru care suferi si vrei sa mori?
@alexa
Poi nu te mai inchide in tine, pentru ca mai rau faci. Normal ca te simti singura. Fi cat mai deschisa, si traieste-ti viata!
Vrei sa mori? si eu am vrut, dezamagire dupa dezamagire din partea tuturor prietenilor si iubitelor, fara ca nimeni sa ma inteleaga m-au facut sa gandesc asa. Si ce? mi-am amintit ca nu sunt singur, si m-am intors catre Dumnezeu, care mi-a oferit alinare. Roaga-te, si El te va ajuta, nu a intors niciodata nimanui spatele . Si orice ai face, sa nu faci prostia sa te sinucizi (eu aproape am facut-o inainte sa ma intorc la credinta), nu merita. Viata e minunata, trebuie doar sa stii sa o traiesti impreuna cu Dumnezeu si cu oameni care Il iubesc, si vei realiza si tu asta . Ai putea incepe prin a te spovedi, a te ruga, tine post si mergi la biserica, si nu iti pierde speranta . Vorbeste cu un preot, vezi ce iti zice; o sa ma rog pentru tine
Phoenix,simt ca nu ma iubeste nimeni...De aceea.De la un timp ma simt asa de singura, am avut unele neintelegeri cu iubitul, insa s-au rezolvat.M-a ajutat sa trec peste acest moment dificil.Ideea este ca uneori ma simt atat de singura si nu ma sprijina nimeni, poate ca si eu sunt de vina pentru ca ma inchid in mine mereu, nu obisnuiesc sa imi exteriorizez sentimentele...Insa o sa incerc sa trec peste momentele astea daca or sa mai apara in viitor