Sincer m-am uitat sa vad si eu concurenta. Din ce am vazut nimic nu se compara cu ce ofera TPU.
Dar dc nu iti mai place aici?
Eu am fost suspendata o luna si jumatate si tot nu am parasit site'ul.
Ma multumeam si cu 5 raspuns pe zi.
Oricum nu conteaza, daca tu vrei sa pleci...ma rog... uite un site asemanator http://raspunsuri.rol.ro/ pupici.
Chestia e ca nu inteleg de ce m'au suspendat... si nici nu ma prea intereseaza (:
Chiar am cautat site uri asemanatoare cu TPU dar niciunu nu este la fel ca asta. parca sunt dezorganizate aici imi place mult.
Un site mai bun ca TPU nu exista. Dar faci ce vrei. La revedere. Numai bine! Te pup.
Daca nu ai habar pentru ce ai fost suspendata si nici nu te intereseaza, atunci ai o problema. Si cred ca asta tine de faptul ca nu poti sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale, iar pe deasupra esti si ignoranta. Nu mi-o lua in nume de rau, esti inca foarte tanara si nu-ti dai seama de consecintele faptelor tale. Site-ul asta pur si simplu nu cred ca vrea sa devina un satelit al Hi5-ului. Parerea mea!
Am incercat si eu altceva, sa vad si altele. dar nu se compara cu asta, ai sa dezobisnuiesti greu.acum esti suparata, dar o sa-ti fie dor de prietenii pe care ti i-ai facut aici.by`
Buna, sfatul meu este sa nu pleci ...vei trece si peste acest "hop" asa cum treci si peste cele din viata ta de zi cu zi
si in plus ia priveste: eu am aruncat o privire peste site-ul recomandat de @De3a si nici macar nu au categoria Trivia/amuzante ...eu una n-as putea sa parasesc TPU sincer, am avut si eu acest sentiment candva. dar mi-am dat doua palme si mi-am revenit ...si chiar asa frate' sa nu aibe Trivia?
ps-te poti retrage pentru o vreme in care te vei linisti putin si pe urma te vei intoarce inapoi binenteles, ai grija de tine, pupici
diduxx întreabă: