| Konata a întrebat:

Vreau sa realizez un concurs aici pe site:costa in realizarea unor intrebari interesante si originale care merita studiate si analizate. Ofer premiu intai "funda", premiu 2 "vot inteligent" si premiu 3 "vot folositor". Intrecerea tine pana in seara asta la 19:20Astept!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce spui tu străine...
Pa, pa.

| Konata explică (pentru Legiuitoarea):

Buna, fara suparare, daca nu ai de dat un raspuns mai bine abtine-te, nu sunt straina, sunt de ceva timp pe TPUstraight face

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Konata):

Bună.
Citește regulamentul... fără supărare!
http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.

| Konata explică (pentru Legiuitoarea):

Buna iarasibig grin, sa stii ca m-am uitat pe regulament si pur si simplu ce am postat eu nu incalca nici o regulastraight face, adica nu are continut obscen, nu este ilegal, nu am facut nici o prescurtare, am vorbit frumos, nu am distribuit nici un lik, am inceput cu litera mare,, si asa mai departe.nu vreau sa intru in alte discutii, nu sunt genul de fata care sa se certe cu altii in public, nici nu imi place sa ma cert sa stii, daca tu crezi ca e nepotrivit bine, insa iti mai zic cevahappy, intrebarea asta e pusa de ceva timp, de cand eu abia venisem pe TPU.Si nu, nu m-am suparat, dupa cum ti-am zis nu prea pun la suflet toate chestiile banale.Iti doresc week-end placut, papa!