| chriss_6205 a întrebat:

Vreau sa slabesc pana la revelion... macar 5 kg. Cine ma ajuta? big grin

8 răspunsuri:
| antonia09 a răspuns:

Buna,
NU trebuie sa faci decat un mic efort, de a nu mai manca dupa ora 19 nimic.
Dimineata sa bei sucuri proaspete de fructe/legume.
Inaltura moderat prajelile si poti face chiar si un pic de sport care ajuta la arderea grasimilor in exces.
Mult succes,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chriss, postul te ajuta. postul actual. tinel si ma mai vezi de craciun. ca eu nu cred ca te mai vad. ajungi straveziu.

| razadeluna a răspuns:

E foarte greu acum in luna asta de sarbatori sa slabesti

| chriss_6205 explică:

Antonia... dupa 6 nu mai mananc de foarte mult timp. sucuri cu acid nu mai beau... paine si dulciuri nici atat. prajeli. foarte rar. dar nu am reusit sa slabesc mare lucru. e faza ca de 3 luni nu mi-a mai venit ciclul si mi s-a spus ca poate si asta e cauza ingrasarii mele. dar nu stiu sigur. de azi incep sa iau niste pastile care sa mi-l regleze. sper sa mearga. multumesc pentru raspunsuri :*

| chriss_6205 explică:

Antonia, eu nu mai mananc dupa ora 6 de foarte mult timp. m-am obisnuit asa. si acum nu mai potlaughing sucurile cu acid, paine, prajeli, dulciuri, le-am exclus din meniul meu... dar e faza ca de 3 luni nu mi-a mai venit ciclul. si mi s-a spus ca asta ar fi cauza ingrasarii mele. dar nu stiu sigur. de azi incep sa iau niste pastile. care sa mi-l regleze. sper sa mearga... multumesc pentru raspunsuri :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ms:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antonia... eu dupa 6 nu mai mananc de foarte mult timp. m-am obisnuit asa si acut pur si simplu nu mai potlaughing dulciurile, painea, sucurile cu acid, prajelile le-am scos demutl din meniul meu. dar e faza ca nu mi-amai venit ciclul de 3 luni si mi s-a spus ca asta ar fi cauza ingrasarii mele, dar nu stiu ce sa zic... de azi incep sa iau niste pastile. sper sa mearga. mersi mult pentru raspunsuri :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte de a manca bea un pahar de apa, iar seara bea un ceai fara zahar si mananca un fruct. Fa 10-15 min. de aerobic zilnic si evita prajelile.happy