Baii! Voi cred ca ati innebunit cu totii. A zis ca are 14 ani, sau voi n-ati citit toata intrebarea? Nu cred ca o sa fie el cu una de 18 sau ma rog, mai mica, careia sa-i placa, ca el are barba. Eu cred ca nu ar trebui, pentru ca fetelor de 14 ani nu le place asta, mai ales la baietii de varsta cu ele. Daca tu vrei sa iei in considerare raspunsurile gen da lasa-ti, ia-le pentru ca sunt in numar mai mare, dar eu ti-am spus parerea mea si cum vad eu lucrurile.
Eu adooorrr baietii cu cioc, cu barba nu stiu...depinde si de baiat, dar... dupa poza de la avatar, de tine mi-ar placea sigur
Depinde de fata. Mie personal imi place atunci cand are un aspect ingrijit si nu de popa .
Heii! Hmm phey mie-mi plac aia cu barba par mai maturi) dar depinde si de barba esti tare daca-ti creste barba de la 14 ani bravo! te puuup ai grija de tine!
Doar nu vrei sa-ti lasi barba la 14 ani?! Ai arata ca dracu'! Cui i-ar placea de tine?! Ai arata ca de carnaval : o fata infantila pe care a fost lipita barba lu' calugarul din vechiul schit. Cumpara-ti un Gilette! Daca nu stii sa-l folosesti, intra pe TPU
Depinde de fate pe care o intalnesti. Mie una imi place la fel de mult de iubitul meu si barbierit si nebarbierit. Acum depinde de gustul fiecarei fete
Depinde de fata:
De exemplu la o fata fitoasa nu-i place, si daca vrei sa iesi cu asemenea fata atc nu o sa ai prea multe sanse.
Sau de exemplu daca iesi cu o fata normala(linistita) ea te va place asa cum esti tu.Si mai bine zis daca te ingrijesti, te imbraci cool, si daca chiar iti sta bine asa, atc las-o barba sa-ti creasca dar nu chiar exagerat.
succes; x
funda?
Te inteleg perfect si eu am 14 ani si ma barbieresc de la 13 , acum depinde de fata si de alte chesti complicate...
Sicer mie nu imi plac, adica depinde, o barba ca de "Parinte" ar fi jenanta, poate ar merge un cioc dar te sfatuiesc ca la varsta asta sa renunti deocamdata la "barba" deoarece fetele de varsta ta nu ar fi prea incantate dar peste cativa ani poti sa iti lasi cioc, asta ar fi chiar dragut :*
Dragosres111445 întreabă:
Cipi1212 întreabă: