| cretuvasile a întrebat:

Vreau sa stiu ceva, fetelor le plac baietii cu barba? Ca imi tot creste si am doar 14 ani. Da sau nu? dau funda

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Baii! Voi cred ca ati innebunit cu totii. A zis ca are 14 ani, sau voi n-ati citit toata intrebarea? straight face Nu cred ca o sa fie el cu una de 18 sau ma rog, mai mica, careia sa-i placa, ca el are barba. Eu cred ca nu ar trebui, pentru ca fetelor de 14 ani nu le place asta, mai ales la baietii de varsta cu ele. Daca tu vrei sa iei in considerare raspunsurile gen da lasa-ti, ia-le pentru ca sunt in numar mai mare, dar eu ti-am spus parerea mea si cum vad eu lucrurile.

12 răspunsuri:
| Bianqita a răspuns:

Eu adooorrr baietii cu cioclove struck, cu barba nu stiu...depinde si de baiat, dar... dupa poza de la avatar, de tine mi-ar placea sigurhee hee

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Depinde de fata. Mie personal imi place atunci cand are un aspect ingrijit si nu de popa laughing.

| simiiii a răspuns:

Heii! Hmm thinking phey mie-mi plac aia cu barbalove struck par mai maturiblushing) dar depinde si de barbabatting eyelashes esti tare daca-ti creste barba de la 14 anismug bravo! te puuup ai grija de tinekiss!

| mikutzzza1000 a răspuns:

Mie una personal nu imi plac... ce-i fara mi se mai ingrijiti...

| noktambul a răspuns:

Doar nu vrei sa-ti lasi barba la 14 ani?! Ai arata ca dracu'! Cui i-ar placea de tine?! Ai arata ca de carnaval : o fata infantila pe care a fost lipita barba lu' calugarul din vechiul schit. Cumpara-ti un Gilette! Daca nu stii sa-l folosesti, intra pe TPU laughing

| Laura_2393 a răspuns:

Depinde de fate pe care o intalnesti. Mie una imi place la fel de mult de iubitul meu si barbierit si nebarbierit. Acum depinde de gustul fiecarei fete

| XoOxXo a răspuns:

Depinde de fata:
De exemplu la o fata fitoasa nu-i place, si daca vrei sa iesi cu asemenea fata atc nu o sa ai prea multe sanse.

Sau de exemplu daca iesi cu o fata normala(linistita) ea te va place asa cum esti tu.Si mai bine zis daca te ingrijesti, te imbraci cool, si daca chiar iti sta bine asa, atc las-o barba sa-ti creasca dar nu chiar exagerat.

succes; x

funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D are dreptaterolling on the floor si eu crd ca la 14 ani nu iti da barba, dabea la 14 ani iti da mustata!

| FanMJJ a răspuns:

Te inteleg perfect si eu am 14 ani si ma barbieresc de la 13 rolling on the floor, acum depinde de fata si de alte chesti complicate...

| Mocşiiiii a răspuns:

Sicer mie nu imi plac, adica depinde, o barba ca de "Parinte" ar fi jenanta, poate ar merge un cioc dar te sfatuiesc ca la varsta asta sa renunti deocamdata la "barba" deoarece fetele de varsta ta nu ar fi prea incantate dar peste cativa ani poti sa iti lasi cioc, asta ar fi chiar dragut love struck :*

| adi4ever a răspuns:

Bine ai venit in lumea barbosilor tineri! Si eu ma barbieresc de la 13 anibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io am 14 si imi las barbosi bengosi :*

Întrebări similare