Pai e fratele tau, cum sa te porti! orice om e supus greselii.trebuie sa fii alaturi de el si sa-l ajuti sa treaca,cat mai usor posibil,peste trauma pe care a suferit-o[pentru ca,detentia este,pentru orice om normal,o trauma]. acum,eu nu stiu motivul pentru care el a fost condamnat,daca e recidivist,tipul sau de temperament,etc, etc, asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea despre cum trebuie sa procedezi. cert este insa faptul ca trebuie sa te comporti ''normal''.
E pentru prima oara in inchisoare si sper ca si ultima. Daca era vorba de oricine altcineva il excludeam din viata mea dar fiind vorba de fratele meu ma simt impartita in doua. Il iubesc dar nu ii aprob deloc comportamentul. Nu ii pot intoarce spatele in acelasi timp nu e genul de om pe care sa te poti baza ca iti vrea mereu binele. Multumesc a1doru pentru raspuns dar nu cred ca exista comportament "normal" in situatia asta. Am cautat in afara si vad ca sunt grupuri de suport pentru familiile si prietenilor celor inchisi. Am sa incerc sa ma inscriu acolo pentru ajutor cu situatia asta.