Cred ca viata ne "joaca" pe toti si ne ofera surprize uneori neplacute.Ar fii bine sa avem puterea sa o "manuim" noi pe ea(pe viata). Una din calitatile mele este energia si cred ca am destul habar incat sa stiu sa-mi dau seama pe moment ce fel de surpriza e. Daca-mi convine o accept, daca nu l-( direct la Recycle Bin. Uneori nu trebuie luat totul in seama.Pa,Pa!
Imi traiesc viata"asa cum vine"; pe ici pe colo mai intervin si eu, dar in general viata ma traieste.
Mie imi place sa ma las trait de viata. da mereu ma tin de un plan. le luam ca atare nu poti sa nu le bagi in seama.asta e viata
Buna,
Eu sunt de parere ca fiecare om de pe aceasta planeta are dreptul de asi TRAI VIATA!
Daca puterea ta psihica este la pamant iti dai seama ca orice ai vrea sa faci nu mai poti rezista, in schimb daca treci peste ''hopurile'' sa le numesc asa, vietii atunci te vei ridica si vei ajunge la nivelul dorit de tine! In momentul in care problema vine dupa o problema atunci psihicul oricarui om (poate sa fie el psiholog, doctor etc...) este terminat!
Iti doresc sanatate si numai bine, succes in continuare in cariera si in tot ce iti doresti! Numai bine si o seara placuta.
pa-pa!
Ma gandeam ca, de cate ori m-am lasat traita de viata, aceasta mi-a oferit surprize greu de anticipat. Daca am dat credit acelor surprize am intrat pe drumuri noi dar foarte interesante, care m-au dus unde sunt azi. E greu sa te lasi pe valuri, sa te duca viata cum o vrea ea, dar merita sa mai asculti si "ritmul"asta, poti ajunge departe! Aici as pune la loc de mare cinste pe sotul meu...care mi-a picat din cer.
Dar, treptat, am inceput sa-mi doresc lucruri concrete, mi-am propus repere iar pentru asta e nevoie de energie, de muschi, de un fel de inteligenta si determinare:aici as incadra dorinta facultatii pe care am urmat-o pana la capat, casa pe care mi-am construit-o, intr-o mare masura familia pe care o am azi.
Dar si lucrurile mai mici au importanta lor, ele ma modeleaza sau pe ele le modelez eu zilnic.
Totusi, fac parte dintre cei care se lasa traiti cu mare placere de catre viata(si asta pentru ca m-am prins la timp ca sunt plina ochi de noroc! dar daca nu l-as fi avut cum oare ar fi fost viata mea?)
Rina, da si mie imi place viata muuuult, cu bune si rele, le luam ca atare, vorba ta!
Psiholog 344, si eu cred ca daca treci de hopuri, in loc sa-ti scada energia, ca-vorba aia-ti-ai cheltuit-o la hopuri, de fapt treci la nivelul urmator, unde primesti o energie suplimentara si o arma mai performanta.
april, tie vreau sa-ti multumesc mult, tu ma pui la curent cu multe probleme legate de literatura, si stiu ca indiferent daca te lasi traita de viata sau daca iti impui cu strictete vreun plan scaparea ta-refugiul tau-alinarea ta sunt cartile. Minunat!
RaSpUnS-ule ce esti tu! asa e omule! uneori nu trebuie luat totul in seama! ce naiba! apreciez sfatul tau si chiar...il iau in seama!
Multam fain tuturor.
Eu ma las dus de val fara sa mai opun rezistenta ... daca intelegi ce vreau sa spun.
anonim_4396 întreabă:
Sv95bcsi întreabă: