| darrio2007 a întrebat:

Vreau sa stiu daca mai intampina cineva aceasta problema sau este doar la mine. Vreau sa raspund la intrebarea din Oracol in legatura cu faptul daca iti faci mancare singur.De azi.Dar spune ca nu pot vedea rezultatele daca nu raspund la intrebare.Pai cum sa raspund la intrebare daca nu imi apare textul intrebarii si cerculetele pentru bifarea raspunsului? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu,am raspuns la cateva dar...mi s-a parut ca au o tema de sondaj.Si eu urasc sondajele si interogarile. Bineinteles, fiecare cu ale lui, asta-i buba mea.laughing

13 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Presupun ca depasesti varsta la care ai putea sa raspunzi "nu" la respectiva intrebare (cretina, ca 80% dintre intrebarile din "oracol").
Cred ca intrebarea aia e accesibila doar userilor

| darrio2007 explică (pentru ardnaxur1961):

Imi fac si singur mancare.Mai scutesc sotia.Cand nu are timp.Problema e ca si eu tot user sunt pe aici.Numai de vreo 4 ani.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru darrio2007):

Raspunsul meu a pierdut coada pe drum; de fapt, am scris ca e accesibila doar userilor sub 10 ani. Nu stiu ce se intampla, de nu apare postarea intreaga.

| darrio2007 explică (pentru ardnaxur1961):

Cred ca probleme cu site-ul.Vom vedea de maine daca se modifica ceva.S-a mai intamplat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Ooo,teadmir.Si eu ajut sotia.Eu sunt primul dimineata in picioare si incep a gati.Multi nu stiu ca asta e secretul casniciei. Ajutorul intre sot si sotie, intelegerea si si conexiunea pe aceeas lungime de unda.

| darrio2007 explică (pentru anonim_4396):

Asa este.Altora poate li se pare ca facand asta esti sub papucul nevestei.Gresit.Este secretul unei casnicii fericite.Bineanteles ca trebuie sa iti si placa sa faci mancare.

| Fatamuntilor a răspuns:

Am dat sa raspund, doar cand am vazut postarea ta.Alfel nu as fi raspuns.
Nici eu nu pot sa raspund.
PS.Cred ca intrebarea asta s-ar fi potrivit la,, totul despre TPU'' sa o vada si adminele.Asa,slabe sanse!

| alexs99 a răspuns:

Asta mi s-a întâmplat şi mie, nu am putut răspunde la respectiva întrebare, dar am găsit alte 3 noi întrebări în oracol.
O dimineaţă bună.

| AtateaConditii a răspuns:

Nici mie nu imi apare intrebarea deoarece nu raspund la toate si atunci trebuie sa dau la intrebari fara raspuns si atunci pot raspunde la o intrebare anume din oracol de abia dupa ce raspund la toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.Eu unul nu raspund la acele intrebari din oracol dar daca intampini probleme, poti derula pagina TPU in jos, unde gaseesti optiunea de contact. Scrii acolo problema dragei noastre admine Cristina si in maxim 48 de ore vei primi raspuns.E posibil ceva probleme la site.

Eu raspund si ma si amuz, in acelasi timp. Unele sunt chiar penibile.

Ok.Mi-a placut raspunsul tau.Nu mai astept altele.O zi buna sa ai.

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Stiu,am raspuns la cateva dar...mi s-a parut ca au o tema de sondaj.Si eu urasc sondajele si interogarile. Bineinteles, fiecare cu ale lui, asta-i buba mea.laughing

| PinkLife27 a răspuns:

Simplu: iti trebuie un nou creier. Adica daca ai avut si inainte, ceea ce nu e cazut deci iti trebuie un creier :*