| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a întrebat:

Vreau sa stiu pararea voastra despre programul Disney Channel.In primul rand eu cred ca este naspa, nu mai vezi la tv decat Hannah Montana si magicienii din waverly place. Mie sincer imi lipseste Ce-i cu Andy, Copii de la 402, Viata cu Louie, Tuthenstein... Ce va lipseste voua?

Răspuns Câştigător
| adela_7505 a răspuns:

Da, ai dreptate, chiar m-am plictisit de Hannah, Selena si multi altii. Inainte mi se parea mai frumos, dar acum, cand incepi sa cresti, nu mai crezi asta. Iti spun sincer, nu m-am mai uitat pe acest post de vreo 2 luni sau si mai mult de atat. Acum ma uit doar la posturi de muzica. Iar ce mi-ar lipsi mie? Tot ce era inainte sa vina aceste vedete prefacute. fundita?

4 răspunsuri:
| ahlrh a răspuns:

Eu am 14 ani,şi am prins Jetix & Cartoon Network (MiniMax nu prea mi-a plăcut că nu erau de mine,deșii desenele sunt educative de pe acel canal)
Aşa,despre disney channel am multe păreri... destul de bune
Îi apreciez că au venit şi în românia,fac o treabă bună,au seriale pregătite pentru noi,dar trebuie să le traducă în Română,Disney Channel în EN e mult mai superb.
Am prins o dată perioada când DC era în EN, mi-a plăcut la nebunie că mai învăţam cuvinte noi cum tot s-au repetat serialele le-am învăţat în lb română, şi cum s-a întâmplat să fie în EN am priceput destule.
Şi.cu timpul am început să am aceaşi părere,se repetă serialele de mor.
Şi mi-am căutat alt canal de mine, şi am găsit AXN SCIFI, e mişto nici nu ştiam că-l am big grin
Aveam în cap doar disney...acum m-am mai maturizat şi.pe disney dau mai rar.

| Deea_4341 a răspuns:

Copii de la 402. Ihh ce vremuri. iubeam serialele alea si acum dimineata pana plec la scoala nu am la ce ma uita.happy mai bine citesc o carte decat sa ma uit la mickey mouse. Dar imi place si Disney adica sunt seriale destul de tari (magicienii din waverly place, jonas LA si filme) iar pe hannah montana o urasc

| zeitaana a răspuns:

Asa ai dreptate si mie imi lipsesc:Ce-i cu Andy, Copii de la 402, Viata cu Louie, Tuthenstein. si cum ai zis si tu e plin de Hannah Montana si alte desene gen. Nu pot zice ca nu sunt frumoase. Sunt dar. Ai dreptate imi lipsesc vechile desene. cel mai mult imi lipsesc "Ce-i cu Andy" si "Copii de la 402". erau super frummoase.
Dar sa stii ca daca vrei sa le vezi cred ca le poti cauta pe internet.winking

| piticaaa_1938 a răspuns:

Mie una imi place Disney Channel. Am aproape 17 ani si pierd vremea numai pe Disney. Intr-adevar, imi lipsesc si desenele care le-ai zis si tu, dar mie imi place Hannah Montana si mai ales Magicienii din Waverly Place love struck.