| Silvia a întrebat:

Vreau sa stiu si eu! Care e treaba cu nick-ul meu?laughingE vreo problema la el? Chiar azi mi s-a atras atentia daca mi se pare "stresant"...chiar conteaza nick-ul userilor de pe acest site? Asta e important?laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La intrebarile tale imi da eroare, nu mai pot sa postez in ecranul acela portocaliu, si am observat ca numai la tine(de ex eu acum scriu deasupra la "urmareste intrebarea", in afara chenarului portocaliu).in rest toate bune, poti sa alegi ce nick doresti...bye

8 răspunsuri:
| Silvia explică:

Death, nu mi-a luat deloc mult timp sa imi compun nick`ullaughing

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

@nebundupatine are dreptate....si mie mi'e foare greu sa raspund la intrebarile tale...trebuie sa scriu mai jos de chenar ca altfel imi da eroare laughing...in rest e ok nu am nimic cu el laughing....hmmmm se termina cu "Taci."nu pot straight face laughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Mda, interesant. Cred ca nick-ul tau cuprinde toata filozofia ta de viata.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Daca s-ar edita cartea recordurilor pentru TPU cu siguranta ai detine recordul celui mai lung nick name. In rest... e alegerea ta.

| daniDeeDee a răspuns:

Ce să zic. E cam lung laughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Imi ia 2 ore pana scriu raspunsul la intrebarile tale ca imi da eroarethinking
in fine...nu ma deranjeaza cu nimic, fiecare isi pune ce nick vreawinking

| death a răspuns:

Pe mine, personal, chiar nu mă interesează nickurile, dacă nu sunt chestii gen "gigolobarosanu", caz în care simt nevoia să împuşc pe cineva. Dar pe tine văd că te afectează serios problema, din moment ce ai investit atâta timp şi creativitate în clocirea unui asemenea nicklaughing

| Kandy a răspuns:

Eu nu am nimic impotriva happy imi place nick-ul, chiar e prea belea kiss