| FloriiDirectioner a întrebat:

Vreau sa stiu si eu ce parere aveti despre RObotzi, desigur si despre Mo si F. O. C. A, care este preferatul vostru? Al meu e MO! scuza-ti categoria!

Răspuns Câştigător
| BlackScorpion07 a răspuns:

Mo are toate replicile dar foca este amuzant si el prin monotonia luihee hee

11 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Îmi plac amândoi, mă amuză. E adevărat MO este mai amuzant, însă fără F.O.C.A n-ar fi aşa.
Părerea mea.

| TraficantDeVise10 a răspuns:

Da si al meu e tot Mo.Sunt dragute desenele, imi plac mult!

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Pai mie imi plac amandoi. Sunt ff funny. MO e ff funny pentru ca vorbeste mult si prostesc, dar si F.O.C.A e pentru ca vorbeste putin, dar zice chestii care nu au nici un sens si totusi sunt foarte amuzante. Ca de ex.: Bezea.

| coMpLeT a răspuns:

Imi plac la nebunie, si mie tot de Mo imi place

| Annie a răspuns:

Este interesant...thinking ma intreb de unde le vin atatea idelaughing, preferatul meu este F.O.C.A.

| Dory_2741 a răspuns:

Salut. Eu zic ca sunt foarte tari episoadele.
Favoritul meu e MO pentru ca el fae comedia mai mare!

| Vögeln a răspuns:

Buna! Parerea mea este ca la inceput au avut niste episoade ff amuzante... dar din pacate, ele au devenit plictisitoareyawn... preferatul meu este MO tongue fiindca e fff amuzanthee hee
F.O.C.A. ma cam plictisashte.sad
pacat de ei
au o reputatzi buna. cred eustraight face
adica era un episod in care doar aratau numai niste secventzastraight face. nu am intzeles nimicstraight face
oricum eu ma uittongue
parerea mea este ca ar trebui si ei sa mai ceara niste sfaturi de la cineva cu mai multa imaginatziewinking
(nu o zic in nume de rau, dar daca nu vin cu idei noi lumea se plictiseshtehee hee)
funditabatting eyelashes?

| nucă a răspuns:

Mie nu imi plac.Mi-a aratat o prietena si nu-mi place, este plina de injuraturi. happy

| ElShaarawy a răspuns:

Foca

| CoolGirlMary a răspuns:

Si al meu este tot MO

Întrebări similare