Trebuie sa ai conditie fizica in primul rand...si sa te pricepi la gramatica limbii romane, a unei limbi straine si la istorie(ca la asta se dau probele)... si totusi nu crezi ca trebuie putina restrictie? e totusi institutie militara
si de ce sa-l faci sa se razgandeasca? lasa-l sa faca ceea ce isi doreste
Nu se intra cu pile, se intra invatand. Iar cu puscaria... femeie, este institutie militara, ce credeai ca e? Club? Unde crezi ca ajunge o institutie militara fara reguli?
Da intr-adevar se intra cu pile pentru ca sora mea mai mica a incercat la Academia de Politie din Bucuresti si a cheltuit acum 2 ani o gramada de banii pe analize, nu mai stiu eu ce foi, inscrierea, in total 1000 de lei si intr-un final totul a fost in zadar, pentru ca i sa a spus la academie ca are un semn particular, adica are gura putin inclinata (abia daca se observa); gasesc ei motive, pentru ca mi-a spus sora mea ca a vazut cum alti care sunt fii de bogatasi au intrat.
Din pacate banii fac pamantul sa se invarte, apoi daca sora mea nu a invatat care mereu era premianta, apoi nu stiu ce sa spun.
Se intra pe pile... si sper sa intru si eu peste 2 ani. Dar daca esti foarte bine pregatit si ai contitie fizica poti intra.
anonim_4396 întreabă: