Sarbatori fericite si tie si tuturor utilizatorilor TPU. Acest site a implinit 1 an si ma bucur ca fac parte din aceasta colectivitate, care mi-a oferit prilejul sa am sentimentul de utilitate si care mi-a adus o multime de prieteni, care sunt dispusi sa-mi dea o mana de ajutor, atunci cand mi se "ineaca corabiile". Intr-un an s-au realizat atat de multe de catre organizatorii site-ului si de catre noi toti, incat acum, uitandu-ma in urma, constat ca, a trecut cu folos timpul si ne-am imbogatit sufleteste, fiecare dintre noi. Felicitari tie Bublina pentru aceasta initiativa si felicitari Administratorilor site-ului si tuturor celor care si-au dedicat timpul, in folosul unor persoane "necunoscute", dandu-le sfaturi si "incalzind" sufletele celor care nu au langa ei inimi calde care care sa le sustina moralul.
Sarbatori Fericite si tie sper sa iti indeplineasca aceste sarbatori cate o dorinta. ca asa se spune, de craciun visele devin realitate. TPU si unu pentru toti :*
Sarbatori fericite si tie cu multa bucurie, lumina si dragoste alaturi de cei dragi!