| Nuconteaza10 a întrebat:

Vreau sa va cer sfatul. Sunt intr-o situatie destul de delicata. Am decis sa postez acest mesaj pentru ca am ajuns la capatul puterilor si nu am la cine cere ajutorul. Situatia este in felul urmator: Am inceput sa joc la pariuri sportive la inceputul acestui an. In speranta sa mai fac un ban pe langa salariu. Dar treptat am inceput sa pierd sume destul de mari. Aproape in fiecare luna cum intra salariu il faceam praf in cateva zile. Pe urma m-am imprumutat de la prieteni. Am pierdut total controlul. Am inceput sa iau credite de la ifn-uri cu dobanda foarte mare. Din iunie pana in august. Am luat 11 credite de la ifn-uri, diferite. In total am luat undeva 14.000 de lei. Bineinteles, i-am pierdut pe toti la pariuri. Nu ma intrebati, cum. Efectiv mi-am pierdut mintile. Tot am incercat sa recupar bani pierduti. Si asa am ajuns sa fac o gaura si mai mare. Am platit foarte putin ratele la credite. Am intarzieri la plata la aproape toate 11. Sunt in pragul executari silite la aproape toate creditele luate. Cireasa de pe tort a venit luna aceasta cand mi-am pierdut locul de munca.

Sunt disperat. Am facut lucruri fara sa gandesc, fara sa ma gandesc la consecinte. De o buna bucata de vreme ma confrunt si cu depresie, atacuri de panica, stari de anixietate. Sunt singur. Nu am pe nimeni.  Ambii mei parinti sunt decedati. Mi-am pierdut toata familia. sad

Efectiv sunt la pamant si singurul lucru care imi trece prin cap acum e sa-mi pun capat zilelor. Pentru ca m-am saturat de atata durere. De-a lungul timpului am trecut prin multe lucruri tragice. Nu mai pot sa fac fata.

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Sterge contul de la pariuri si mergi si vorbeste cu un psiholog. Sunt sigura ca sunt multi oameni in situatia asta dar important e sa iti dai seama de greseala si sa nu o mai repeti. Cauta de munca ceva, cat sa poti sa supravietuiesti iar intre timp, cauti ceva mai bun, poate chiar sa te apuci sa inveti ceva ca sa ai un job mai bine platit.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Viața ta valorează mai mult decât 14000 lei.

| Lioana a răspuns:

Uita pe veci de pariuri pentru ca nu vei recupera banii din asta. E lucru stiut ca cine capata dependenta de jocuri de noroc ajunge sa-si piardă tot ce are. Crezi ca s-ar mai imbogati firmele de genul daca ar castiga oamenii? Asa sunt facute jocurile ca oamenii sa aiba castiguri mici si pierderi mari. Ai simțit asta pe pielea ta dar macar acum trezeste-te si rupe-te de asta. Aveai nevoie de concedierea asta ca sa te trezesti la realitate. Cauta-ti un loc de munca, plateste creditele si ai sa-ti revii incet incet.
Si nu mai trece niciodata, dar niciodata pe la pariuri! Si nu renunta la viata! E tot ce ai mai de pret. Lupta pentru ea!