| SimonaNicoleta20 a întrebat:

Vreau sa va cer un sfat, eu am placut un baiat acum 4 ani. Faza e ca eu cand i-am spus lui ca il iubesc el m-a injurat in toate felurile posibile si m-a facut sa ma simt un gunoi pentru ca nu-s de nasul lui. Faza e ca dupa acel incident eu fara sa vreau se intampla sa ma intalnesc cu el dar eu nu il salut, nu am treaba cu el, ma fac ca nu-l cunosc. Faza e ca el se uita la mine in mod direct cand ma vede si nu stiu de ce, voi ce ziceti? Asta se intample de fiecare data si mai este o faza, eu plac un alt baiat acum si as vrea sa ii spun dar mi-e frica sa nu faca la fel, ce sa fac? Cine ma poate ajuta? Orice raspuns imi va fi de mare folos

12 răspunsuri:
| Madhu a răspuns:

În primul rând, ăla care te-a înjurat e un dobitoc! Bravo ție că nu te-ai coborât la nivelul lui. El clar nu te merita și din contră, nu era el de nasul tău pentru că are un comportament oribil… Am pățit aproape la fel. Părerea mea e că ar vrea să te intimideze. Ținând cont de faptul că a zis că nu ești de nasul lui (se crede superior ție), ține minte cu siguranță momentul când te-a înjurat și poate vrea să arate că ți-e superior. Numai Dumnezeu știe ce e în capul specimenelor astea…
Eu îți propun să îi propui o prietenie! Dacă nu sunteți prieteni, ar fi foarte inficinficat ca să fiți prieteni. Te apropii de el cât mai mult, vorbiți des și vei vedea dacă te place, dacă se apropie de tine. Dacă te lasă să îl cunoști, să îi cunoști sufletul (o parte cel puțin), îți poți da seama ușor că începe să simtă ceva. La fel. Din comportamentul lui îți dai seama dacă e un dobitoc sau nu. Urmărește toate aceste aspecte apoi spune-i! Multă baftă și nu te demoraliza. Contează să fie un băiat compatibil cu tinewinking

| SimonaNicoleta20 explică (pentru Madhu):

De ce ce ar vrea sa ma intimideze? Baiatul care m-a injurat?

| Madhu a răspuns (pentru SimonaNicoleta20):

Da, el. Eu doar mi-am dat cu părerea. Habar nu am de ce ar face așa specimenele de genu...

| SimonaNicoleta20 explică (pentru Madhu):

Ca se crede cel mai frumos si perfect dar nu inteleg de ce intorce capul dupa mine si se uita la mine din cap pana in picioare tu ce zici?

| Madhu a răspuns (pentru SimonaNicoleta20):

S-ar putea să fie interesat de tine sau am întâlnit un specimen de genu'. Era curvari si voia toate gagicile. Gen fostele 2 si pe aia din prezent si mereu urmarea fostele să vadă cu cine umbla si le demoraliza

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Bai dar tu le zici la baieti direct ca ii place? laughing
Cati ani ai?

Nu trebuie sa le zici. O sa vina ei la tine, esti fata... Si ce te astepti sa faca dupa? Sa zicem ca ii spui, iti zice ca simte la fel si apoi ce faceti? Daca esti mica in cel mai bun caz colorati impreuna. Daca esti mai mare ce puteti face? Relatii sexuale, apoi va ganditi la viitor, copii si toate cele?
O sa dai de baiatul potrivit indiferent de ce faci. Nu trebuie sa te dai direct la baiatul pe care il placi. Si tine minte, ca tu doar ii placi pe acei baieti. Asta nu inseamna nimic. Nu inseamna ca va si intelegeti. Una este ceea ce vrei si alta este realitatea.
Stai la locul tau si asteapta sa se intample lucruri. E mult mai bine asa.

| Andreeush a răspuns:

Dacă unul a fost dobitoc asta nu înseamnă că toți sunt la fel.

| SimonaNicoleta20 explică (pentru Andreeush):

Da asa-i dar ey am ramas asa adica nu prea mai am încredere in baieti si nu mai pot simti o bază din partea lor pentru ca am ramas cu aceasta experiență care mia cam lasat urmări

| SG1995 a răspuns:

Cred că primul tipul era cam copchil prost crescut și fătat din labă când a reacționat astfel între timp s-a maturizat nițel și încearcă să își ceară scuze pentru că se simte de cacao.
Cât despre al doilea eu zic că nu îi spui direct ce simți pentru el, fii mai subtilă invită-l la o cafea, și nu îți fă grij dacă e trecut de pubertate nu o să reacționeze în halul ăla.

| SG1995 a răspuns (pentru SimonaNicoleta20):

Poate pentru că e dobitoc care se simte amenințat că de fapt că ai încercat să îl agăți, și îți mai zic un secret reacția lui arată că omul se simte inferior ție deci e complexat de probabil fie de faptul că:
1. Arați mai bine decât el
2. Ai mai mulți bani decât el

| SG1995 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Prietene țineți sfaturile de cacao pentru tine, fata face bine că preia inițiativa, doar că e nevoie de o anumită subtilitate pe care încă probabil din cauza vârstei sau lipsei de experiență nu o are.

| SG1995 a răspuns (pentru SimonaNicoleta20):

Eh presupun că tu ai vreo 15-16 ani nu, deci acum 4 ani aveai 11-12 ani ceea ce mă face să cred că dobitocul era pur și simplu prea copil să realizeze ce face.