| DildăuPaispe a întrebat:

Vreau sa va povestesc un cosmar:
Se facea ca eram cu prietena mea cea mai buna si cu inca 2 colege.Mergeam pe strada, cand cineva ne-a impins intr-o casa.Totul era alb acolo.Noi am mers inainte si acolo erau usi pe toate partile.Eu am intrat cu prietena mea cea mai buna intr-o camera, celelalte 2 au intrat in alta.Si am adormit.Cineva ma atingea(eu eram cu totu' in plapuma) si eu fac "Bianca, lasa-ma sa dorm!". Cand mi-am dat jos plapuma din cap...era un zombie! Am fugit chiar prin el, am trezit-o pe Bianca si am mers in cealalta camera, le-am luat si pe Daiana si Adriana(celelalte doua) si am fugit.Am ajuns intr-un coridor negru, cand se face lumina, si eu cad intr-un fel de trapa(cadeam in gol). Pe peretii capcanei erau maini de schelete care incercau sa ma prinda. Apoi am cazut. Le vad pe prietenele mele fugind si eu ma iau dupa ele.In ziua aia ma durea piciorul.Eu ramaneam in urma. Fetele au iesit din casa dar cand sa ajung si eu m-a prins un vampir si cand sa ma muste de gat m-am trezit!

Ce credeti despre visul meu?

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Cred ca ai o imaginatie foarte bogata si citesti prea multe carti sau te uiti la prea multe filme, de goaza!

| Pisicuța a răspuns:

Ok-ok gata cu filmele horror.
Cat despre vis, ff super vreau si eu unu happy, mi-l imprumuti?

| DildăuPaispe explică:

La faza cu mainile de scheleti am ras cu lacrimi(in vis)

| DildăuPaispe explică:

Si Dicken, nu mananc bomboane sau zahar gol, si ma uit la filme horror rar.
+ De ce sa-ti dau fundita? A fost oare raspunsul tau folositor?

| uǝʞɔıp a răspuns:

laughing misto, dar renunta la filmele horror si zahar
fundita pls

| Biencutza_3047 a răspuns:

Wow.sa stii ca chiar mi se pare infricosator... oricum eu nu simt ce ai simtit tu cand ai visat, ca si eu de multe ori cand am un cosmar il povestesc mamei si de multe ori mama spune :"eh, si ce e asa infricosator?!" dar eu cand visez mi se pare de groaza cu toate ca atunci cand ma trezesc si mi-l mai spun/ sau ma gandesc la el, nu mi se mai pare atat de infricosator.