anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va spun ceva.Intr-o seara mancam samanta si cojile erau intr-un bol de plastic.Prima data am dat cu mana peste el si l-am prins ca stiam ca va cadea iar a doua oara tot asa am facut si l-am prins. M-am bucurat ca nu a cazut dar atunci cand m-am ridicat am vazut cum cade bolul in acel moment m-am uitat la cojile rasturante pe jos.Nu am inteles ce s-a intamplat, cum am putu sa vad ce se v-a intampla.Acuma ma tem sa nu mai fac inca o data asa sa vad ce o sa se intample petrun mine e infiorator.Nu stiu daca ma credeti sau ce credeti acum despre mine dar totusi va cer un simplu raspuns la intrebarile:CE S-A INTAMPLAT? DE CE AM VAZUT ASTA INAINTE SA SE INTAMPLE? SI DACA E CEVA INEREGULA CU MINE? Va rog orice credeti despre mine sa-mi spuneti

Răspuns Câştigător
| danutza a răspuns:

E o coincidentza tongue de multe ori mi-se intampla si mie asahee hee am grija sa nu sparg ceva si la cateva secunde hopaaa ca nu mai e laughing

8 răspunsuri:
| Deea_1936 a răspuns:

Poate ai simtit tu ca aluneca din locul in care l-ai pus, oricum eu cred ca e pura coincidenta desi uneori nu se stie oricum nu-ti mai face atatea griji nu e nimic rau

| Gexu a răspuns:

Poate ai un dar de la dumnezeu ascunshappy

| Casiana a răspuns:

Atunci cand stii ca ai ceva fragil in mana, primul gand care iti vine este sa nu iti cada, sau sa il spargi, daca nu se intampla este bine, dar daca iti cade, asta nu inseamna ca este ceva in neregula, decat intuitie!

P. S:Este ceva normal, nu trebuie sa te sperii!

Pa, pa!

| Gabry a răspuns:

Simpla coincidenta! Nu iti poate da nimeni un raspuns, doar se da cu presupusl! parerea mea e ca a fost o simpla coincidenta!
Asa m-am gandit si eu intr-o seara la un catelus de la tara, m-am gandit ca moare si, de dimineata bunica m-a sunat si mi-a spus ca a murit!

| HelpMePlss a răspuns:

Poate este din cauza ca era sa le scapi inainte, ai ramas cu acea teama sa nu le scapi si de aceea ai prevazut asta.Eu asa cred...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa LSD-u ca iti distruge creierul rolling on the floor

| BiaBella a răspuns:

Poate acesta este un dar de la Dumnezeu nu e nimic in, neregula cu tine esti ca o clarvazatoare, prevezi lucrurile care se vor intamplat nu trebuie sa te ingrijorezi sau sperii, e un dar care nu multi il au! daca nu iti place roaga-te la Dumnezeu sa nu mai ai happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este ceva normal nu-ti face griji multora li se intampla