| DeadRose15 a întrebat:

Vreau sa vad parerea fanilor despre: Adam Lambert, Avril Lavigne si Linkin parca. Cui ii plac?

Răspuns Câştigător
| Mentosanaaa a răspuns:

Toti sunt geniali dar eu raman la preferatul meu : Adam. happy

Demon cu suflet de inger.

8 răspunsuri:
| heroforyou a răspuns:

Mie imi plac unele melodii cantate de avril lavigne, ceilalti 2...fie sanatosilaughing

| Angiutssa a răspuns:

Cei de la LP sunt grozavi! Iubesc toate melodiile lor.Imi place si noul stil(vezi "The Catalyst"), chiar daca este diferit de cel din albumul "Meteora". Avril Lavigne canta dragut, chiar daca nu prea e genul meu.Adam Lambert...scuze,dar nu am auzit de el happy

| MaliceThemen a răspuns:

Linkin parca :X ii ador! am toate melodiile aproape big grin in rest nu ii ascult happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adam lambert Glumesti? ai vazut ce frumos este? merita sa-l asculti doar pentru ca il vezi asa de dragut. chiar daca e bisexual...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt fan Adam Lambert, ii cunosc toate cantecele de pe youtube, toate concertele, toate interviurile, toate aparitiile. Il consider cea mai buna voce din muzica actuala si poate dintotdeauna, foarte bine lucrata, poate canta orice gen de muzica de la rock, pop, bluse, dance, electrodance, jazz, opera, exceptand country ca nu-i place sau o modifica ex Ring Of Fire. E un foarte bun showman mixand actoria cu dansul si arata foarte bine, e considerat cel mai frumos barbat artist si cel mai sexy.As vrea sa vina in Romania dar nu cred ca avem vreo sansa
Avril Lavigne imi place dar Linkin Park nu cu noile cantece

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avril Lavigne pentru mine este cea mai tare! Sunt multe motive iar unul este ca ea este printesa PUNK!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place la nebunie melodiile de la linkin parca