| stresat a întrebat:

Vreau sa vorbesc despre dezvoltare personala si efectele ei negative despre care se pare ca nimeni nu zice nimic.
Ce se intampla atunci cand iti dai seama ca nu esti multumit cu ce ai in prezent, ca vrei mai mult dar ca nu stii cum sa incepi sau nu stii daca e posibil sa realizezi ceea ce ti-ai propus. Poate ca pana la urma e nevoie de un plan bine realizat, dar cum sa incepi planul pe care l-ai conceput? De exemplu iti faci un plan pentru o afacere, dar daca nu ai capital si nici sprijin ce faci?
Ma simt trist in ultimul timp pentru ca vreau sa fac mai mult decat sa merg 8 ore pe zi la munca sa lucrez pentru altcineva si sa traiesc de la un salariu la altul fara sa imi permit mare lucru.
Voi ce parere aveti? Va ganditi la lucrurile astea, ati facut ceva pana acum pentru visurile voastre?

Răspuns Câştigător
| HelpingHands a răspuns:

Eu iti recomand sa te iei de un hobby cu bataie lunga. Sa te tii de el constant, sa vorbesti cu lumea despre el, ca sa te motivezi; si astfel, pe termen lung se vor vedea si rezultate. Problema nu e ca muncesti pentru tine sau pentru altcineva, ci daca o faci cu drag! Aici e problema. Daca vrei sa faci afaceri atunci tot trebuie sa iti alegi un domeniu care iti place, care te pasioneaza, altfel o sa fii "another brick in the wall". De la Hooby poti practica o meserie, de la meserie poti face o afacere. Sau poti trece si de la Hobby direct la afacere, problema e ca n-o sa ai bani...

Sper ca ti-am dat un raspuns bun. Urmaream si eu intrebarea ta, sa vad ce zice lumea, si daca am vazut ca n-ai primit nici un raspuns, m-am gandit sa te ajut cu ce stiu eu.

Bafta!