Nu e nevoie să foloseşti replici maliţioase atunci când eşti jignită.
Tot ceea ce trebuie să faci este să ignori persoana respectivă şi să eviţi orice discuţie cu ea, pentru că nu merită!
Cine apelează la insulte de genul ăsta nu demonstrează decât că este o persoană incultă, slabă, frustrată, cu un caracter murdar, care se foloseşte de astfel de cuvinte doar din cauza invidiei, fiind conştientă de faptul că niciodată nu va putea ajunge la nivelul tău!
Dacă-i răspunzi la fel, nu te deosebeşti cu nimic de ea.
Arată cum eşti tu, de fapt şi fii indiferentă!
Baftă!
Sau mai poate fi cazul ca cei din jur să aibă dreptate. Poate chiar e urâtă și proastă iar oamenii spun un adevăr.
Și după ce a pus întrebarea asta, tind să fiu de acord cu cei care o măgulesc cu astfel de vorbe, în special cu a doua însușire spusă de ea.
Iar atunci când îi spui cuiva adevărul în față despre cum este, nu cred că te încadrezi la frustrat, incult, slab...cel puțin incultura nu prea are teabă cu modul în care te comporți cu ceilalți. Poți să fii un om cult și citit care să știi enorm de multe chestii despre orice, dar să te porți oribil cu ceilalți.
La esti proasta: da sunt, incerc sa cobor la nivelul tau ca sa inteleg ce vrei.
ideea e sa ii raspunzi exact opusul de la cea ar trebui sa se astepte.
daca iti zice ca esti proasta sau urata atunci zii da sunt, probleme? si nu o sa mai stue ce sa zica .
daca bagi cu injuraturi si ii arati ca te enervezi ai pierdut. incearca sa ii dai replici inteligente.
Hai sictir
Cimen
Ghiutane
Daca toate caprele ar fi ca tine, ar paste pe asfalt!
Hai sifon
Nu spune prostii mereu, ci doar cand deschide gura.
Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?
Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid.
Cand vorbesti cu mine sa taci din gura!
Daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti.
Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Ai nevoie de licenta ca sa fii asa de urat/a?
Orice fata/baiat are dreptul sa fii urat/a, dar tu abuzezi de acest drept.
Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata...
Funda? Daca vrei, mai am si mai multe.
Se presupune ca raspunsul trebuie sa fie inteligent, nu raspunzi la insulta cu o alta insulta.Insultele sunt pentru persoanele marunte, frustrate si prea putin inteligente.Dar, daca totusi nu te poti abtine fara sa insulti, fi macar original, nu recurge la google sau pinterest.
Dar pe bune acum, nu îi spui persoanei respective în față că e urâtă, grasă etc.Nu te încadrezi neapărat la frustrat, dar nici nu e ok.
Cipi1212 întreabă: