| CuRiOaSaAaAa a întrebat:

Vreau si eu cateva statusuri ca acestea:
Mai bine imi pierd timpul cu prietenii decat sa pierd prietenii cu timpul."
sau
Exista frunze ce nu cad chiar daca bate vantul, exista oameni ce nu. i uiti chiar daca trece timpul.
Sau ceva de genul, nu de dragoste, pur si simplu de viata, optimism, copilarie, prieteni, timp.Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| UnUrsuletsMaiMic a răspuns:

≈ Timpul "pierdut" cu prietenii nu există. este timp câştigat, trăit, profitat.

Open your heart. I`m comming home

In fine, bine poate’i vine mintea’n cap. mai vb ca daca suna, suna ocupat

Ea? Ea este fata care candva adora sa stranga raze de soare intr-un borcan si in zilele ploioase sa le arunce prin jurul ei love struck

Pentru visele tale esti condamnat sa lupti.desi se zice ca iubirea e ca un Mos Craciun pentru adulti!; x

Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei • \; d/

plιɴa de ιdeι peɴтrυ o ιeѕιre dιɴ вaɴal, acel copιl cυ acel ceva ѕpecιal.

Urme de talpi pe nisip, muzica nebuna pana la rasarit, nopti albe si zile cu soare, pe toate le-am trait doar cu voi la mare love struck

Miros iarba şi o las să-mi fredoneze delirul, norii aleargă că mă contopesc şi le pierd şirul!

Mereu prietene. Pentru că noi ştim să păstrăm o prietenie. Pentru că noi mereu suntem aproape una de alta. Pentru că noi ne iubim. love struck

Spune repede ce vrei, acu`, hai! Dă-mi un motiv să-ţi dau ce n-ai smug

sper ca e ceea ce cauti :-s.

2 răspunsuri:
| ScumpikAlyssa a răspuns:

E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie.
Prietenii sunt ingeri chiar daca au uitat sa zboare.
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)
Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI. (I’m sorrounded by angels. I call them FRIENDS.)
Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta. (There will be many people who will walk in and out of your life but only true friends will leave footprints behind.)
*Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor. (A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future.)
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile. (Friendship is like the relation between hands and eyes. When the hand gets hurt, the eye cries, and when the eye cries the hand wipes its tears.)
plzz... fundita