Hi
•Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
•Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati.
•Prietenia este inchisoarea sufletului de buna voie in trup strain.
•Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri.
•Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile.
•Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
•Un prieten, cand e un om, intrece si pe-un frate.
•Prietenia e ca atunci cand faci pe tine: toata lumea o sa observe, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care ti-l aduce!
•Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea.
•A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger.
•Mister si intuneric se revarsa asupra mea...dar chipul tau si dragostea fata de mine, imi aminteste ca oriunde as fi si orice as face, tu sys'ule te gandesti la mine si ma sustii.Doar pentru asta tu devii universul meu pe care`l ador!:-x
•Prietenia inseamna 2 maini ce mereu sunt unite. Arata pacea, dragostea si respectul reciproc a doua fiinte.
Sper ca ti-am fost de folos Bafta! bye`bye ^^
Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.
*Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare…
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.
Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI.
Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta.
Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.
*Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii.
A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger.
Prietenia este întotdeauna o responsabilitate plăcută, niciodată o oportunitate
Prietenii adevarati nu vor nimic de la tine, in afara faptului ca vor sa fie langa tine, sa se simta bine in prezenta ta.
funda?:*
anonim_4396 întreabă:
AmySiAtat întreabă:
Andy_Andrei_1998 întreabă: