Nu exista asa ceva. Cel mai aproape de dezideratul tau (adica un antialgic care se da fara reteta) e paracetamolul.
Nu numai americanii. Cind m-am lovit serios la cap, incit am ajuns la urgente, medicul de acolo, dupa ce mi-a fost facuta o tomografie care a aratat ca nu e nimic in regula, nu mi-a prescris altceva decat comprese si paracetamol. Dupa ce mi-am revenit si am plecat, am ris bine impreuna cu sotia mea ca am ajuns la urgente si ca am primit doar paracetamol . Dar adevarul e ca nici nu am avut nevoie de mai mult, durerea si tot ce a fost a trecut dupa cateva zile. Desigur ca putea si sa fie ceva grav, daca din punct de vedere mecanic capul meu ar fi avut de suferit. Dar din fericire, a fost totul ok.
Nu exista asa ceva!
Dar daca ai probleme cu drogurile, mergi la mediculd e familie si te ajuta el/ea sa aprimesti ajutorul necesar!
Incearca Detralex pastile. Nu e la fel de puternic ca morfina dar pe mine m-a ajutat in dureri hemoroidale. Plus ca la fel ca morfina nu exista. Mie mi l-a recomandat doctora de familie fara analize pentru el si nu am patit nimic.
MadaAwwr întreabă: