Tu de ce crezi ca minti,caci nu pot sa cred ca nu ai mintit niciodata
Eu unul am mai mintit in viata si culmea chiar daca a fost de putine ori tot am regretat pentru ca stii cum se zice "mai bine sa regreti ca ai facut decat ca nu ai facut ceea ce ti doreai" adica eu si cred ca si ceilalti mint cu toate ca ar vrea sa spuna adevarul dar le e FRICA de consecintele ce lear putea avea dezvaluirea adevarului iar eu aceasta frica o vad ca o negare a realitatii,oO EVITARE DE A TE CONFRUNTA CU VIATA asa cum e ea pentru ca societatea te invata ca nu trebuie sa gresesti si noi pentru a parea perfecti in fata celorlalti mintim
minciuna e cea mai proasta alegere nu pentru ca ORICUM va fi descoperit adevaul ci pentru ca te face sa ti doresti (sa fii sau sa faci)ceea ce nu te caracterizeaza te face LAS, te impiedica sa ti spui punctul de vedere,incercand sa te faci acceptat de ceilalti, in loc sa fii ceea ce vrei sa fii
zic unii ca uneori trebuie sa minti
EU ZIC CA NICIODATA
eu nu stiu o carte dar prefer sa gandesc singur de ce mintim
si daca cineva de aici ma poate contrazice sa o faca cu alte idei din niste carti sau orice altceva caci vreau sa vad si ideile celorlalti
chiar tu de ce crzi ca mintim, doar gandesti si tu si zi o parere
Ok, nu cred ca voi pricepeti. Am cerut CARTI nu definiti! Acel "orice" inseamna orice carte despre minciuna!
Http://www.ishop.ro/carte/Despre-minciuna_14911.html
De aici poti sa cumperi cartea! :)...mai jos scrie o mica introducere.
Sper ca ti-a fost de folos! Funda?:-*
NuConteazaCineSunt întreabă: