| Elena321 a întrebat:

Vreau si eu niste sfaturi cum sa fii populara, nu ca n-as fii... dar ajutati-ma. vreau mai multe sfaturi despre moda, cum sa te comporti etc.ca sa fii populara Va rog vreau rasp. urgent! Ofer fundita! Multumesc anticipat!

13 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Fii serioasa!

tu vrei sfaturi cum sa te comporti?straight face. da' ce, nu sti sa te comporti? preferi sa fii o persoana falsa ca sa devii populara, preferi sa fii ceea ce nu esti?

ca tot vrei sfaturi : fii asa cum simti tu ca trebuie sa fiiwinking kiss
poti deveni populara doar prin acest lucru.

nu cred ca ai prefera sa iesi in evidenta doar din cauza modei si cum te-mbraci. asa poti sa devii emo. ai iesi in evidenta, daca esti la o scoala normala si ai avea o freza mai cool si, imbracata in haine mai ciudate, mereu mai sad, eu zic ca ai iesi in evidenta, dar nu ti-ar placea.
atunci mai bine esti asa cum vrei si-ti place sa fiiwinking... poti sa fii populara facandu-ti multi prieteni, mai comunicativa, deschisa, draguta, sincerawinking...

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Sincer, nu am fost niciodată popular şi nici nu mi-aş dori să fiu vreodată.
Şi pentru că nu vreau să îţi dau sfaturi rele, îţi spun doar să fii cum te simţi, să nu te prefaci niciodată. Dacă te dai altcineva, nu te va ajuta... într-un moment sau altul tot va ieşi la iveală adevăratul tău caracter, şi nu îţi va fi pe plac momentul. Aşa că de ce să rişti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul sta in comportament. Depinde daca vrei sa fii populara in sensul de a fi cu nasul pe sus sau sa fii buna cu toti...In prima varianta, totul consta in haine. Ele trebuie sa fie mereu in pas cu moda, mereu sa fie asortate cu cei mai lungi si roz cercei, precum si cu coliere lungiin niciun caz din aur sau argint! De asemea este foarte importanta si atitudinea, aceea de a fi superioara celorlalti de langa tine.
In a doua varianta, totul consta in sufletul tau. Daca tu esti buna la suflet si vrei sa-i ajuti pe toti, atunci toti te vor aprecia pentru bunatatea ta.
Totusi, eu cred ca cel mai bine este sa fii tu insati, nu ceea ce vor altii sa fii! Nu incerca sa pari altfel, caci oamenii vor uita cine esti tu de fapt...

| Elena321 explică:

Eu doar voiam sa ma integrez mai mult...happyhappy

| fluturas a răspuns:

Te poti integra intr-un grup de elevi. avand obiceiuri comune, hobby'uri comune,. fii naturala incearca sa te comporti cat mai frumos cu cei din jurul tau si te poti integra ujor intr-un grupwinking kiss

| JeSa a răspuns:

Extraordinar! Respecta si la randul tau vei fi respectat/a! PS - unde respect nu e, nimic nu e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti mai frumos parul, sa nu zici mereu am inteles imbracate ne asortat mai mult in negru, alb si roz ma numesc andreea si vreau sa te ajut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am fost niciodata populara dar nici nu voi fi cred
dar nu vad nimic bun in a fi popular, dar daca vrei sa fii imbracate mai la moda incearca se prietenesti cu cei mai cool sau poartate altfel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te imbraci bine in primul rand.sa fii in cluburi sa fii cunoscuta`n tot orashul...mult roz recomand.sa iesi in evidenta.sa fii de treaba. sa ai tone de prieteni.
e bine ca ma plimb prin oras si ma cunoste tot orasul. e ceva flatant.sa faci chestii ca sa iesi in evidentawinking good luck.si sa fii cu nasu pe sus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce popolura iti trebuie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! eu una nu am probleme in grupul meu sunt cea mai populara, iar in clasa nu deoarece nu as putea fi, aceasta fiind impartita in cateva grupuri...

in principiu, sunt EU, chestie care se evita deoarece unii au perceptia ca daca se poarta "like a V. I. P" vor castiga ceva, nu e deloc asa... Daca cu fetele mai e cum mai e, baietii nu cauta decat sinceritate, naturalete si intelegere.

Eu una imi exprim mereu parerile, ma informez continuu ca sa pot da sfaturi si in acelasi timp, ma folosesc de rabdarea, calmul si inteligenta mea pentru a intelege si ajuta oamenii...cred ca astea sunt cheile "succesului"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagati ceva in...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Euu sunt f populara la scoala. dar am devenit asa populara ptc am fost eu insumi (nu m-am prefacut...)

fundita? :*:Xbig grinhappykiss