1. Ce rol vrei sa joc acum? Sa fiu ca ieri nevinovata sau azi ca niciodata.
2. Tin langa mine doar pe cine iubesc, de restul ma folosesc!
3. Am corpul de felina,privire si piele fina, ochii de vipera veninoasa, caracter de bruneta norocoasa.
4. Sunt fata de pus in rama nu ca orice panarama.
5. M-am nascut sa fac fite nu sa le suport.
6. Esti incredibil baietas… incepi sa-mi placi! Orice-ai face doar sa nu te lasi!
7. Tu ma asteptai sa vin. Caci asa am promis… dar acum eu sunt cea cu telefonul inchis.
8. Mult prea fina, intre fete sunt regina. Se opreste, te ameteste, iti zambeste, ma priveste, se lasa pe spate doar de la jumate, va intrece chiar pe toate.
9. Poate ne casatorim pe mess! Ce spui?
10. Cine se culca cu tupeu se scoala cu un tupeu si mai mare!
11. Intre noi era chimie, acum e matematica, imi faci numai probleme!
12. Orice baiat care se respecta, are langa el o bruneta.
13. Stiu ca sunt cool si stiu ca sunt frumoasa! Alte dume mai ai? Cand ai terminat imi dai un beep. Te pup, pa!
14. Am o vorba de la tata. intr-o zi se-ntoarce roata.
15. Mi-am pus ochelari de soare ca sa nu ma bronzez, fraierii sa nu ma vada cand ma benoclez!
16. Se spune ca tupeul nu are limite la o fata fitoasa.
17. Imi zici ca sunt tentatie. Cand este cu alte fufe nu simti vreo senzatie. Cand esti cu ea ma visezi pe mine. Ai putea sa ma ai, dar nu te tine…
18. Poate nu sunt o prietena buna, dar sunt o dusmanca perfecta!
19. Spui ca ma iubesti vorbe goale…cu finetea mea eu iti dau valoare
20. O femeie frumoasa este ca un ziar bun: admiratorii ii fac publicitate!
Cu un cuvant trebuie sa ai curaj sa spui ''da am pe altcineva'' oricum el nu o sa faca altceva decat sa-ti dea cea mai stupida replica ''aha''
●Nu sunt perfectă, dar am să aştept să mă accepţi aşa cum sunt, fără remuşcări, fără orgoliu, fără nici un cuvânt!
Tu? Miee?! N-ai ce sa-mi dai...De unde dracu inima? Ca n-aii!
Tu te combini cu altele ca să uiţi de mine, Eu îmi bat joc de altii ca să`mi amintesc de tine!
♥`Indiferenta? Daca nu ma interesezi... ♥`Te urasc? mi-ai dat suficiente motive ♥`Afurisita? da.asa m`a facut mama ♥`Falsa? Doar cu unii ♥`Un sfat? Vezi`ti de viata tha
º•♥Nu esti, te astept.Nu vi, am sa plec! º•♥
º•♥S-aveti grija la ingerii mascati caci demonii s-ascund sub masti! º•♥
De ce nu iei telefonul si imi formezi numarul, sa ma suni? baby astept dupa tine
Imi SpuNe ca vrea sa ma vada.Ca nu ma asteaPta.Ca vrea o dovada."Bai fata, Esti beata.,. iUbirea dintre nOi e mOarta.deci...LaS'O baLta!
Raman Copilul Vesel Indiferent De AdverSari...Ca Lumea E Prea Mica Pentru AtatSia Oameni Mari
De Ce Sa Ma IndragoStesc? Sa Devin Dependenta De Un Lucru Ce Il Pot Pierde In Cateva Secunde?
Nu Inceta Niciodata Sa Zambesti...Nici Atunci Cand Esti TriSt...Pentru Ca Nu Se Stie Cine Se Poate IndragoSti De Zambetul Tau
Hai ramai cu mine… Sau ramai cu bine… Poate asa-i mai bine… Daca nu-ti convine… nimeni nu te tine… Poti sa faci ce vrei de maine…
Dulce Sau Amara, Cuminte Sau Vulgara, Raman Mereu Originala
Sa nu ma tii minte! Pt mine... esti ce`a fost! Ce`a fost?! A fost de prost gust, recunosc...
Funda plz