| Cristi_6252 a întrebat:

Vreau si eu o fundita.am raspuns la atatea intrebari am crezzut ca primesc si eu o fundita.Toti aveti 1-2 sau mai multe de ce nu imi dati si mie va rog crying Va rog din suflet vreau si eu o funditacrying va rog

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai raspunde si ai grija ca fiecare raspuns sa fie mai bun decat anteriorul, mai argumentat. O sa primesti si fundite, nu avea grija. Nu mai cersi fundite, nu vei primi din mila, cel mult vei trezi repulsie. Nu mai scrie cu plz si crezzut, n-o sa dea nimeni fundita pentru niste raspunsuri in messengereza. Scrie corect romaneste. Eu cred ca marea ta problema este ca cersesti enervant, dupa raspunsuri slabe. Exemplu: am avut si eu problema asta, dar s-a rezolvat. Imi dai fundita? Asta e o magarie, fiindca nu ai raspuns la intrebare, pur si simplu ti-ai batut joc de cel acre a pus intrebarea.

3 răspunsuri:
| Miяu a răspuns:

Raspunde la cat mai multe intrebari! Si corect. Sansele tale sa ai funditse vor crestewinking

| SelenaDesire a răspuns:

Pai si de cate ori ai raspuns? De doua Si vrei funde? Intereseaza-te, dedica-te trup si suflet intrebarii! Sii cauta din toate resursele pe care le intretii! Nu asa se face! tongue

| Dokii a răspuns:

Scz eu ti-as da dar nu am intrebari.Si oricum trebuie sa fie un raspuns bun.