A fost o data un om batran care avea un fiu la care tinea mai mult ca la ochi din cap acel om ontro zi s-a gandit sa creeze pamantul omul animalele si tot ce e pe pamant omul a luat-o razna rau de tot vazand asa omul acesta vazandu-si creatia co ia pe cai gresite s-a gandit ce sa faca intr-un ceas mai bun i-a venit ideea ca sal trimeata pe fiul saau in lume ca prin moartea fiului sau creatiile lui sa fie scutiti de pedeapsa dc pedeapsa poate va ganditi iafara de acest om si fiul sau mai eta inca 1 fffffff rau incat a vrut sai ia locul creatorului creatorul vazand asta la izgonit de langa el intr-un loc care la creat special pentru rau facator si adepti lu acesta la randul lui sa razbunat incercand sa puna mana pe creatiile acelui om bun facandui al lui si deaici si treaba cu trimeterea fiului ca sai scape pe cei creati de Tatal fiul a venit pe lume a trait pana la o anumita varsta apoi a fort batut batjocorit rastignit omorat si ingropat pentru ca creatiile tatalui sau sa nu cada in mana celuilalt om rau apoi dupa 3 zile de la moartea sa fiul acela al omului bun a inviat sa reintors la viata s-a aratat creatiei tatalui sau ca acestia sa creada cat mai mult si sa i faca sa nu se lase dati in mana celui rau dar urma sai lase iar plecand la locul sau de unde apartinea de fel pana sa plece le-a zis eu voi pleca sa va pregatesc un loc acolo unde locuesc eu ca si voi la randul vostru care n cadeti in mana celui rau sa revin sa va iau la casa mea si sa locuiti cu mine si tatal meu dar am sa va las pe cineva care are sa va poarte de grija si are sa va aduca aminte de mine de tatal meu si de ceea ce am facut noi din dragoste pentru voi ca voi sa fiti salvati de cel rau acum acel fie e langa tatal si asteapta sa vina sasi respecte promisiunea sa vina sa ia pe cei care au stat in supunere si ascultare de cel ramas pe pamant cu ei si nau cazut in mana celui rau : ( am incheiat povestea sper sa va placa )
LisaJulie întreabă: