anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu sa aflu idei de impodobire a bradului de Craciun si de decorare a casei. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Gabystelistu95 a răspuns:

In primul rand, sa te gandesti la globulete, la beteala. Atunci cand le cumperi, ai tendinta sa amesteci culorile, iar cand ajungi acasa sa decorezi bradul in culorile curcubeului, lucru gresit. Cel mai bine ar fi ca pentru decorarea minunatului brad sa alegi doar doua culori, atat pentru globulete, cat si pentru beteala. Pentru o atmosfera calda, primitoare, cele mai indicate culori ar fi rosu si auriu, pentru un design simplu si discret, il poti decora in alb si auriu, ori alb si argintiu. In cazul in care bradul este aranjat pentru o atmosfera protocolara, poti "apela" la alb si albastru.
Beteala poate fi aranjata pe brad in mod circular ori in forma de con, aceste modele fiind cele mai apreciate. Daca doresti insa sa renunti la clasica beteala, o poti inlocui pe aceasta cu niste margele dragute si simple, special create pentru impodobirea de sarbatori.
Instalatia este cea care ofera divertismentul de culori si se pune cat mai ascunsa printre ramurile bradului, indiferent de marimea beculetelor, iar jocul de lumini este optional.
Pentru o atmosfera completa, poti aranja chiar si prin casa: coroane din ramuri de brad pusa in usa, ramurele de brad frumos aranjate pe masa, iar culorile de rosu si verde trebuie sa fie prezente intr-un mod deloc tipator sau de prost gust.

Acum pentru decorarile casei tale:
Daca stai la casa, incepe cu exteriorul acesteia. Toti vecinii si trecatorii vor fi incantati de spectacolul luminos din curtea ta, daca imi vei urma sfaturile.
Ai nevoie de cablu luminos, pe care il gasesti la magazinele de bricolaj (de exemplu: Praktiker, bauMax), ghirlande (turturi) de beculete si ghirlande de crengi de brad artificiale.
Secretul este sa alegi aceeasi culoare pentru toate accesoriile. Nu merge pe varianta cu beculete multicolore.
Cu ajutorul cablului luminos conturezi casa, geamurile si usa sau usile, la fel ca si in imaginile de mai jos. Ca sa fie si mai interesant poti incerca sa conturezi cu ajutorul cablului luminos si o alee pana la intrarea in casa. Sau poti opta pentru niste lampadare mari in care introduci lumanari mari si le asezi pe alee, astfel incat sa o lumineze.
Turturii ii atarni de streasina casei. De asemenea, poti incerca sa decorezi cu ei chiar partea de gard din fata casei tale. O alta varianta ar fi sa folosesti turturii pentru lampadarele de afara sau pentru arcadele decorative (daca exista) de la casa ta.
Pentru geamuri poti pregati niste ghirlande de brad natural sau artificial pe care le poti impodobi cu globuri si beculete (optional).
Chiar daca nu ai un brad in fata casei, poti impodobi cu plase de lumini copacii. Iar in gradina poti cumpara diverse figurine luminoase (mosi cu reni, brazi de Craciun, om de zapada, stelute, etc.).

Sper ca te-am ajutat cu sfaturile mele, acum ma dor degetele la cat am scrishee hee.

5 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Vezi aici:http://www.incasa.ro/......25_1.html. Te pup.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

La impodobirea bradului e bine sa nu folosesti mai mult de 2 culori...cu doar 2 culori e mult mai frumos si elegantwinking.

| diana_3248 a răspuns:

Http://www.decocraciun.ro/...sper sa-ti fie de folos!

| saracristina a răspuns:

Draga mea, eu zic sa fi cat mai creativa.Anul trecut, eu am avut un brad superb doar in culoarea auriu.Alege o culoare a ta preferata, sau fie doua si impodobeste bradul cum vrei tu (nu tine cont de traditii). Culorile nu trebuie sa fie traditionale cum ar fi rosu galben si albastru. Poti pune si mov cu roz(o combinatie frumoasa pentru mine) si umple-l de fundite si globuri interesante. Daca iti place, bine inteles, poti folosi chiar si 5 combinatii de culori...va arata perfect! in loc de beteala poti folosi globuri uriase...sau panza colorata(arata superb)