| bebelusha22 a întrebat:

Vreau si eu sa slabesc cateva kilograme si am inceput sa beau ceai verde chinezesc; a mai baut cineva? vreau sa stiu cam cat slabesti cu el in 2 saptamani... sa zicem.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, intr-adevar slabesti cam 3 4 kg pe luna insa odata ce te lasi de el incepi sa te ingrasi foarte tare.Iti spun din cunostinta de cauza.Parerea mea este sa il lasi deoparte acum cat ink mai poti.

| doina_5274 a răspuns:

Eu stiu ca daca e baut in cantitati mari slabeste inima. atat. pentru slabit recomand regim:fara dulciuri, fainoase, fara mancare dupa 6 seara si multa miscare.plimbari, gimnastica. la mine tine.

| carhartt a răspuns:

Ba nu este adevarat ce spune Tyna, este chiar foate prost, nu ai cum sa slabesti asa de mult pe luna, mama bea aproape de 1 an si a slabit cam 9-10 Kg. dar da ...este bun.vei slabi cu el. dar nu numai cand il bei, incearca sa mai faci si putina miscarewinkingsi o sa faci performante, chiar mari progrese, bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zavera123 depinde de la persoana la persoana.Eu i-am spus asta pentru ca cunosc pe cineva care avea probleme cu greutatea si intr-adevar a slabit foarte mult.Nu inseamna ca daca la cineva nu da rezultate asa se intampla la toata lumea.Intereseaza-te si vei vedea.

| oana1 a răspuns:

Ceaiu verde chinezesc nu e bun ia capsula de slabit si daca nu vrei bea otet de mere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oana1 otetul de mere intr-adevar te ajuta la slabit. dar te slabeste de tot.in sensul ca iti distruge stomacul o sa vomiti si matzele...cu privire la ceaiul verde chinezesc da, intr-adevar slabesti dar in 2 saptamani.nu cred. 1 luna, 2. +regim.acum nu stiu.depinde de fiecare organism. te pup si bafta

| Irina117 a răspuns:

Am auzit ca nu e chiar foarte bun ceaiul chinezesc!
blushing

| deyutza_9661 a răspuns:

Nu e bun.am baut si eu. dar dupa cateva saptamana t ingrasi si mai rau...incearca sa iti faci u o dieta.si alearga seara...cum fac euhappy