| wVw a întrebat:

Vreau si eu sa stiu ce localuri, pub-uri, restaurante(din Pitesti) care se pot inchiria pentru serbarea zilei de nastere si in care se poate dansa.Pentru ca vreau pentru ziua mea care e in octombrielove struck si nu am nicio idee, si daca se poate sa nu fie foarte scump, adica ceva acceptabil. FUNDAA:Xbig grin

3 răspunsuri:
| AnaMariaNovany a răspuns:

Pai,uite:

Restaurant Hotel Cara

Locatie moderna, discreta si cu un rafinament aparte - pentru evenimentul unic din viata dumneavoastra, chiar in inima orasului. Cu o capacitate de pana la 200 persoane va asteptam sa beneficiati de gama serviciilor ireprosabile, pentru a marca evenimentele din viata fiecaruia dintre noi: nunta, botez, zi de nastere, banchet, evenimente corporate.

(Pentru mai multe detalii vizitati pagina proprie)

--------------------------------------------------------------------------------

Adresa: Pitesti, Str. I.C.Bratianu nr.1, Pitesti / Curtea de Arges / Mioveni
Email: contact@hotel-cara.ro
Web: www.restaurantcara.ro
Tel: 0248 222 299

Hotel-Restaurant Cornu Vanatorului

Dispunem de 5 saloane de evenimente de urmatoarele capacitati: 500/350/200/100/60 locuri. Toate saloanele de restaurant sunt dotate cu aer conditionat, sonorizare, videoproiector si ecran de proiectie. Va asteptam cu drag!

--------------------------------------------------------------------------------

Adresa: Parcul Trivale, Pitesti / Curtea de Arges / Mioveni
Email: cornul_vanatorului@yahoo.com
Web: www.cornulvanatorului.ro
Tel: 0248 275 091/0733 446 273/0733 446 275

mai e si: Hotel-Restaurant Cornu Vanatorului

Dispunem de 5 saloane de evenimente de urmatoarele capacitati: 500/350/200/100/60 locuri. Toate saloanele de restaurant sunt dotate cu aer conditionat, sonorizare, videoproiector si ecran de proiectie. Va asteptam cu drag!

Adresa: Parcul Trivale, Pitesti / Curtea de Arges / Mioveni
Email: cornul_vanatorului@yahoo.com
Web: www.cornulvanatorului.ro
Tel: 0248 275 091/0733 446 273/0733 446 275

apoi:Duet Restaurant Hotel

Locatie intima si eleganta, cu un meniu romanesc si international. Capacitate de 80 de locuri, asteptam rezervari pentru festivitati si evenimente.

adresa: Pitesti, str. Rahovei 27, Pitesti / Curtea de Arges / Mioveni
email: manager@hotelduet.ro
web: www. hotelduet.ro
tel: 0348 430 410

sper ca te-am ajutat! la mullti ani si petrecere frumoasa!

| Crisis a răspuns:

Pai, depinde cati ani ai, ce muzica asculti, daca vrei ceva organizat super bine sau doar sa-ti inviti niste prieteni sa beti un suc/ sa mancati o pizza.
Eu nu prea stiu niciun local unde poti aranja din timp, poate doar restaurantul Conti si Guinness Pubul. Conti daca-mi aduc bine aminte e pe Eroilor, iar Guinnessul e langa Cub.a, langa biserica catolica din centru.
Daca vrei doar sa beti un suc si sa mancati ceva puteti merge la Euromall [la mallul Trivale n-am prea mers, nu stiu ce se poate face acolo], in Cub.a, Barock sau in Hush [desi dupa avatarul tau nu cred c-asculti rock ca sa mergi in astealaughing].

| andreutz a răspuns:

Mansion Pub happy