| alexalex_4797 a întrebat:

Vreau si eu sa stiu niste exercitii bune pentru biceps si triceps
am gantere de 7kg, si vreau sa stiu si eu niste exercitii utile(de ex:40repetari, pauza, inca 20repetari)
vreau sa fac doar biceps/tricpes, pentru ca sunt destul de dezvoltat la celelalte grupe musculare, si ma intereseaza mai mult masa musculara.multumesc mult

2 răspunsuri:
| pacalici a răspuns:

Ma eu ti-as scrii ceva dar nu antelegei asa ca uitate pe youtube cum se face.

| VI3 a răspuns:

Salut! Cu gantere de 7kg, nu o să faci cine știe ce. Mai bine mergi la sală, pentru că acolo sunt mai multe greutăți și poți antrena mușchiul din mai multe unghiuri. Dar uite niște exerciții pe care le poți face :
Triceps :
1. Un exercițiu foarte bun pentru triceps, ar fi împins cu bara( priză îngustă). Ca înlocuitor poți face flotări diamant.
Set 5 Rep 8-10 Poți lua un rucsac și să îl pui în spate. Desigur cu greutăți în el și să nu îți permită să faci mai mult de 10 repetări.

2. Triceps KickBacks.
Un exercițiu pe care îl poți face cu ganterele.
Set 4 Rep 8-10.

3. Extensii deasupra capului cu gantera. Acesta este foarte bun, pentru că antrenează capul lung al tricepsului.
Set 4 Rep 8-10.

Biceps :
1. Flexi cu bara, dar fiindcă tu nu ai bară o să faci cu ganterele. Flexi cu ganterele :Set 5 Rep 8-10

2. Flexi la scot cu gantera, trebuie să fie și un exercițiu care să izoleze bicepsul.
Set 4 Rep 10-12

3. Flexi cu priză neutră
Set 4 Rep 8-10

Sper că te-am ajutat, dar îți spun că acasă nu o să faci mare lucru.