Nu are rost sa te schimbi pentru nimeni. Tu esti asa cum esti pentru ca asa iti place tie sa fii. Daca tu il iubesti si te-aai schimba pentru el, de ce nu ar face si el acest lucru pentru tine? Gandeste-te doar ca va vedeti si pe ascuns... crezi ca o sa fie o relatie frumoasa? Lucrurile frumoase le faci in vazul tuturor, nu ascunzandu`te. Esti tanara si nu se merita sa iti ascunzi iubirea. merita sa te certi cu ai tai, sa-i minti? si toare astea pentru ce? Gandeste-te bine. Uite, si eu am avut o relatie cu un tip timp de 4 ani si mai bine de jumatate. LA fel ca tine, am incercat sa ma schimb, sa fiu dupa el, sa fiu asa cum lui ii placea. Dar la un moment m-am saturat sa nu mai fiu eu, nu ma mai simteam in pielea ma, parca nu traiam viata mea, ci pe a altcuiva. Si dupa ce m-am chinuit 4 ani de zile sa fiu pe placul lui, ne-am despartit. Deci. nu merita sa te shimbi pentru nimeni.
Ubita...nu te merita.nu merita sa te schimbi niciodata pentru nimeni.ramai asa cum esti, daca cineva o sa te iubeasca sa te iubeasca pentru ce esti nu pentru ca te-ai sc pentru acea persoana. ascultama si o sa fie mai bine pup