| Parakeets a întrebat:

Vreau și eu un sfat pentru a usca părul mai repede.

Nu am uscător de păr la pensiunea la care stau și am răcit deja și trebuie să fiu strong pentru copii, nu-mi permit nici fizic, nici spiritual și cu atât mai mult financiar să mă îmbolnăvesc acum și de când am probleme cu tiroida, nu prea mai suport frigul și nici să am ceva ud, pe cap sau pe corp. Îngheț imediat, așa că aș avea nevoie de un sfat cu uscatul părului sau cu a încălzi părul/corpul ca în Evul Mediu, când nu exista focul și căldura termică. Deoarece nici căldură nu e aici și nici haine mai groase nu mi-am adus. Și cam fac frigul.

Am încercat să frec părul cu prosopul, dar tot nu s-a uscat suficient. Ce să-i mai fac să se usuce? happy

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Intreaba la receptie, in mod normal ei trebuie sa asigure confortul tuturor clientilor, macar sa iti dea o patura.

Cand mai patesti asa foloseste un tricou de bumbac moale si absoarbe apa cat poti(dar nu freca parul, nu il stoarce, ci aseaza-l intins intre cele 2 fete ale tricoului si tamponeaza bine. Apoi foloseste-ti mainile ca sa usuci scalpul.Le freci intre ele pana cand devin caldute si apoi iti fac masaj la scalp.Firele se usuca mult mai greu daca nu sunt separate si raman asa in suvite umede.

| Parakeets explică (pentru dullcat):

Hmm, chiar interesant happy
Multe amănunte nici eu nu le cunoșteam. happy

Mersi Miss DullCat happy Acum rămâne pentru următoarea dată, că oricum pentru o perioadă voi mai fi nomadă și semi homeless. laughing) Deci tot nu am un uscător de păr.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Le ceri alora de la pensiune un uscator de par?

| Parakeets explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu aveau. happy
Dar e ok acum, l-am uscat ca-n Evul Mediu. laughing)

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu am parul super subtire si uscat, evit folosirea uscatoorului.Ma spal seara la culcare.

| Parakeets explică (pentru Fatamuntilor):

Și nu vă îngheață scalpul? happy

Eu nu mai pot sta fără uscător de când sufăr de friguri.

Dar mna, de nevoie m-am spălat atunci și l-am frecat bine, bine cu prosopul. Mai ne reîntoarcem și la origini uneori. laughing) Deși cred că la origini nici prosopul nu exista.

Oricum sunt deja răcită deci nici nu mai contează, dar nu prea suport să am capul ud, că îmi îngheață tot corpul apoi.

| Emma30555 a răspuns:

Fa rost de un uscător de par. Ți ar trebui și o aeroterma, un calorifer electric. Poate au la pensiune pana îți permiți sa cumperi. Cat despre haine, vine frigul, mergi acasă și ia ti ce îți trebuie.

| StoicAnalysis a răspuns:

Infasoara-l in prosop. Gen ca un turban turcesc.

| blackann a răspuns:

Daca nu aveau la receptie, trebuia sa-l chemi pe receptionist sa-ti sufle in par pana se usca... cum sa nu aiba?!

| LaviniuA a răspuns:

Pune o melodie misto pe Youtube si zbenguieste-te nitel pe acolo big grin Sau poti sa faci niste gimnastica. Ia si un parasinus preventiv azi, maine.

| Parakeets explică (pentru LaviniuA):

Nu prea pot pentru că deja mi-au bătut în perete, vecinii că țip. laughing)

Aș vrea să-i văd și pe ei, căutând chirie disperați și ne mai având haine curate și vorbind cu familia prin telefon, ca să vedem dacă ei ar fi mai calmi. happy

Dar mna, aia e. Oricum trebuie să mă culc, mâine o iau de la capăt. laughing) Cât de pastile, am luat Aspirină, cu ea îmi cam fac eu treaba în ultima vreme când răcesc sau simt semnele prevestitoare răcelii. Aștept să văd cum mă simt mâine după o aspirină. happy