| BunaaHaiPa a întrebat:

Vreau si eu un sfat. Sa-mi iau cartela Vodafone sau cosmote?:d care e mai avantajoasa? Funditaaalove struck

9 răspunsuri:
| Roxx_8537 a răspuns:

Eu am Vodafone ssi sunt foarte multumita. Poti beneficia si de multe oferte care sunt avantajoasewinking
Parerea mea "Vodafone" happy

| Biencush a răspuns:

Eu una as alege Orange, caci e cea mai ok retea din pc meu de vedere, dar daca vrei sa alegi totusi intre cele doua propuse de tine, alege cosmote.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unalaughing... Orangebig grin

| crisgently a răspuns:

Depinde de semnal, de prietenii pe care ii ai... daca majoritatea prietenilor tai au cartele cosmote, indicat ar fi sa-ti iei si tu la fel

| nicole94 a răspuns:

Pai Orange e cea mai buna... dar si cosmote e bun, si cred ca e mai bun decat Vodafone.thinking

| cosmina05 a răspuns:

Eu am vodafone.la cosmote ai mai multe minute si mesaje, insa la Vodafone ai si nationale in acelasi timp si in plus poti sa iti adaugi 4 prieteni cu care vei trimite mesaje gratuite in week-end, cand incarca unul dintre voi primiti fiecare cate 50 de minute, la 60 de minute acumulate din alte retele primesti 60 de minute in retea.sunt multe avantaje.eu cred ca e cea mai buna retea.in plus poti trimite o data pe saptamana 20 de mesaje cadou cui doresti, sau bancuri, sau internet pe mobil gratis

| Gicone a răspuns:

Eu am Oranje si sunt multumit dar daca e sa alegi dintre cele doua: COSMOTE, alaturi de tine! happy

| BunaaHaiPa explică:

Sunt pe Orange:d dar as mai fi vrut inca o cartela. laughing

| Ieia_1635 a răspuns:

Cosmote cosmoteul a cumparat Orangetongue