Eu am Vodafone ssi sunt foarte multumita. Poti beneficia si de multe oferte care sunt avantajoase
Parerea mea "Vodafone"
Eu una as alege Orange, caci e cea mai ok retea din pc meu de vedere, dar daca vrei sa alegi totusi intre cele doua propuse de tine, alege cosmote.
Depinde de semnal, de prietenii pe care ii ai... daca majoritatea prietenilor tai au cartele cosmote, indicat ar fi sa-ti iei si tu la fel
Pai Orange e cea mai buna... dar si cosmote e bun, si cred ca e mai bun decat Vodafone.
Eu am vodafone.la cosmote ai mai multe minute si mesaje, insa la Vodafone ai si nationale in acelasi timp si in plus poti sa iti adaugi 4 prieteni cu care vei trimite mesaje gratuite in week-end, cand incarca unul dintre voi primiti fiecare cate 50 de minute, la 60 de minute acumulate din alte retele primesti 60 de minute in retea.sunt multe avantaje.eu cred ca e cea mai buna retea.in plus poti trimite o data pe saptamana 20 de mesaje cadou cui doresti, sau bancuri, sau internet pe mobil gratis
Eu am Oranje si sunt multumit dar daca e sa alegi dintre cele doua: COSMOTE, alaturi de tine!
anonim_4396 întreabă: