anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau un cod webkinz neutilizat...plizz...

12 răspunsuri:
| luizza95 a răspuns:

Nu e chiar asa de greu. Fugi pana la magazin dupa care cumperi un animal si te intorci acasa si intri pe internet...iti tin pumnii!

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Dar cine sa til dea ca toti vor sal cumpere numai pentru cod
dar daca fac rost o sa fi primul care afla. ok? mary_scumpa91@yahoo.com asta e adresa mea de mail

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

Acum exista si site-ul Oficial Webkinz Romania, poti intreba si castiga Coduri acolo: www.WebkinzRomania.ro :)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa sti. oricine ai fi nu-ti pot da un cod neutilizat.nu-i corect

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hiloferd

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei haide nici eu nu am dar poti sa iti faci unu de proba sau sa iti cumperi un cod cand intri pe un cont de poroba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am trei coduri care le-am folosit dar daca as avea nu as da eu am dat banii pe ele, de ce sa i dau altuia lucrul pe care eu am dat bani, desii un webkinz nu este chiar as de ieftin 40 lei/55lei eu am cumparat un catelus cu 55 de lei dar mi-a dat si cod da member de lux si acum am un cont cu 3 animalute o pisica un dragon si un catel, totul este perfect am peste 20 de camere fiecare cu tema speciala si multe altele plus ca am avut noroc ca atunci cand am cumparat catelul cu 55 de lei mi-a dat +un cod de member lux acum am tot ce imi doresc pe webkinz si viata animalutelor mele este super.deci in concluzie cumparati un webkinz nu cersi de la altul ca nu este pra frumos, altul a dat bani pe el, nu cred ca este cineva care tiar da un webkinz dupa ce a dat bani pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da vreau sa fie un sarpe

| iuliana2002 a răspuns:

Vreau un cod webkinz va rog ca n-am si eu va rog cine poate sa-mi dea unul va rog

| mariadima a răspuns:

Si eu as vrea dar parinti nu imi iau din pacate deci cine are sa imi dea un cont cu cel putin 6 incaperi in care sa intre si bucataria si baia si eu ii dau un cont de webkinz va rog frumos

| mariadima a răspuns:

Auzi-ti eu am o verisoara si i-am dat codul si parola tot si eu am gasit o foaie am bagat-o dar tot o schimba si nu intelege eu fac puncte ea cumpara si eu strangeam bani si am gasitigat un pat lo vandut am cumparat un tv o vandut si i-am zis dar nu intelege

| stefan0075 a răspuns:

Am eu un cod webkinz cu cod secret am toate institutiile deblocate si la casa am 7 camere il dau pe cont de metin2.ro de la lvl 40 in sus si vreau si id pe care e facut. Daca vrea cineva sa disctam id meu de mess este stefan_0075.