| Andiiiiiii a întrebat:

Vreau un mt2 privat super bun adica sa cresc foarte repede si sa fie pana la un nivel mare gen 200thinking cu arme misto din astea
Fundabig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MoonMt2 - cel mai tare! Am nivelul 120 si joc de doua saptamani, dar am avut multe pauze... da-l incolo de joc, nu pot 12 ore in continuu la calculator.
Arme si armuri noi, epice, bonusuri medii, mounts/moveri(cai, lupi, tigri, reni), sistem Vote4Coins (votand de 4 ori/zi primesti 2000 coins cu care iti poti lua -de ex.- o piatra de aparare +5 modificata cu 500 aparare sau pietre PvP cu bonus 80%), Loto, dar e anti-romani [ crying ], nu ai voie sa vorbesti romana pe global sau logic, pe chat normal pe langa un GM. Serverul e facut de niste nemti, lv. maxim 255 (si sa stii ca sunt minim 20 care au nivelul asta), new maps, mobi noi, perle in shop, Event Shop, shopuri cu iteme de upgrade, inel de exp in joc (costa 1 Yang), nivelul la cal (pana la 30) te costa 30kk, care se fac foarte usor adica in cel mult 10 minute, dar primesti oricum cand iti faci caracter un fel de pergament cu care chemi un cal (separat de cel pe care il cumperi de la grajdar). Nu trebuie sa uiti sa apesi pe questul de "Bun venit!" ca sa primesti itemele de inceput +9, 1000 licori rosii G, 400 licori albastre G, licori mov speciale cu viteza miscare +60 [licori verzi nu primesti, dar sunt ieftine-30k], 200 de mantii si ce e crucial pentru facut bani: Anti-Exp Ring

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze nu am terminat happy

Daca dai click dreapta pe Anti-Exp Ring experienta care o primesti se anuleaza, si poti ramane de nivel mic pentru farm. La un mob iti cade cca 300-600k, deci cu un lure de vreo 10 grupe faci repede 25-30kk dar depinde. La modul general, in vreo jumatate de ora faci 1kkk. Cu care poti cumpara 5 perle (una costa 200kk), dar nu sunt destule pentru ca la arme in joc, fierarul legendar iti poate cere chiar si 15 perle (5 de fiecare).

Altceva... Eventul OX se organizeaza CAM in fiecare seara (nu stiu exact), sau in weekenduri, tot seara. Am fost la cateva dar n-am rezistat prea mult pentru ca ma da afara -nu stiu de ce-, si pentru ca intrebarile sunt bineinteles in GERMANA x(
Serverul este PVP. Deseori, daca ai mai mult de lvl 15 te vei astepta [75%] sa te omoare cineva pe liber sau cineva din alt regat la un NPC, dar GM-ii sunt constienti de asta si dau ban-uri -mai rar ce-i drept- pentru "NPC Kill".

Pe server este implementat un quest PvP, pentru care trebuie sa omori 200 de playeri din alte regate. Eu personal l-am facut si am primit 8kk exp, Auto-Pot Rot (o potiune automata rosie, dar care nu tine prea mult), 400kk si inca ceva dar nu mai tin minte. big grin

Serverul e super! Te astept! ^^

2 răspunsuri:
| Cotoara_Marius_1998 a răspuns:

Cauta pe net metin2evolution eu am un saman de 160 si joc doar de 2 zilewinking plzz funda happy