Nu e bine sa dai numele tau real pe internet. Cine ti-a dat sfatul acela are niknameul de genul adgjkshl... Deci nu. Poti sa iti alegi numele mic, sau apelativul ( cum iti spun prietenii).
Da ai dreptate, dar eu mi-am pus numele si prenumele, iar acum as vrea sa mi-l schimb si sa pun un nume mai diferit, dar nu neaparat dar sa nu ma gaseasca toti asa de repede!
Stiu ca am numele asa dar pe facebook toata lumea isi pune numele real.asta e si ideea.infine
Totusi, unii pe care ii ai tu in lista au doar jumatate de nume real, la fel ca si mine. Eu stiu ca nu sunt o persoana normala, dar restul? Unii tin la discretie si nu isi afiseaza numele de familie peste tot.
A propos Teo, esti adorabil.
Inseamna ca tu nu esti un om normal pentru ca pe TPU ai numele asta de ****
Vorbeam despre facebook, nu TPU. Imi plac oamenii pe care-i impinge frustrarea sa se bage in seama dupa luni de zile. Vezi-ti ma de viata ta.
Ce e neobișnuit la numele lui?
Măcar e unul suficient de interesant cât să îl citești până la capăt, spre deosebire de al tău.
Da e bine si asa, imi place sugestia ta...dar nu ai putea sa-mi spui chiar ce nume? ca eu nu am nici o idee.
Nici macar nu stim cum te cheama.
Oricum, cel mai bine e sa iti folosesti numele real, in caz ca te cauta cineva, sa aiba sanse sa te gaseasca.
Da ai dreptate, dar...