| ThatGuy10 a întrebat:

Vreau un sfat.
O fata cu care am stat în clasa la școala s-a tot plâns la maicasa ca nust ce i-am făcut eu. Pana la urma s-a lăsat cu poliție ca na,am profesorii cam nebuni,și maicasa după s-a tot plâns ca am fi pipăit fata ei,ca nu sunt educat.
Și mi-a venit mie draci pe ea,parca aș vrea să mă văd cu maicasa sa ii zic ce face ficasa ca mai nou sta cu altul da pe ala îl lasă să o pipăie și cine știe ce porcarii ii spune mai ales prietena ei care și aia i-o fi spunând o grămadă de porcarii, nu voiam sa fiu nesimțiț sa zic ce panorama a născut și crescut femeia asta în fața părinților mai ales in fața mamei ei, acu mi-a venit draci pe ea.
Sa merg la i-a sa ii spun adevărul mamei fetei,
Sa își educe fata mai bine?
Vreau sa mai spun ca întâmplarea asta are crecă 6 luni, încă simt ca pot sa zic ce e de fapt ficasa, ce credeți?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce, nu te-ai invatat inca minte?
Nu ti-a ajuns ca a intervenit Politia si ai deja un istoric la sectia unde ai fost reclamat?
Inca o hartuiesti si o vorbesti de rau?

| ThatGuy10 explică (pentru Violleta2022):

De băgat în seama nu o mai bag, de rău o vorbesc ca asa vorbea și ea prosti pe acasă ca mai sunt niște copii de ii baga numa prosti în cap

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu nu prea inteleg ce e asa greu de inteles.Ai auzit de consimtamant? Daca fata sta cu baiatul ala probabil au o relatie si de aceea isi permit gesturi intime.Doar pentru ca ii permite unuia, asta inseamna ca e panarama si ca de-acum tot orasul o poate atinge sau cum gandesti tu? Un fel de: De ce l-ai lovit pe Xulescu? Iar tu raspunzi: Pai si Cutarescu la fel a facut! De ce va luati numai de mine?

Apoi, ai pipait-o sau nu fara ca ea sa vrea? Si asta conteaza. Daca da, se numeste hartuire.E clar ca aici este scrisa numai versiunea ta de poveste, deci nu putem sti ce a fost de fapt.

| ThatGuy10 explică (pentru dullcat):

Relație pe naiba, când o pipaia ala nu zicea nici pe naiba deși părea inconfortabilă
Dar când stăteam și lângă ea sarea inmediat cu C*uru în sus, și mai recent începe sa se dea și la mine miroasă, eu zic ca ar fi învățată de maicasa ca și aia e o panarama

| ThatGuy10 explică (pentru dullcat):

Totuși nici profesoara nu trebuia să bage direct poliția pe mine ca fiind prima data cu legea în fața nici nu știam ce sa mai.

| dullcat a răspuns (pentru ThatGuy10):

Sigur stii tu cum e mama ei din moment ce esti doar un elev.Incearca sa renunti la astfel de vocabular si mentalitate infecta.

| relian a răspuns:

Trebuia sa spui asta atunci cand a venit politia, nu acu dupa 6 luni, acu nu te mai crede nimeni, ori nu mai este nimeni interesat.
Ce face fata sau facea si atunci, este treaba ei, nu este treaba ta ce face ficasa cu altul.

Problema este daca tu ai pipait fata sau nu? Asta trebuie sa spui aici, sau ar fi trebuie sa spui, sa fii sincer cu politia, cand s-a lasat cu ce spui, politie mama fetei etc.

Nu ai spus nici citi ani ai, daca spui ca nu ai pipait-o, te cred, pentru ca si eu am avut o astfel de intimplare, dar cand eram mic, la scoala generala, o fata de asta, mai cum sa zic, ce vazuse sau auzise rahaturi de adulti laughing adica auzise cine stie pe unde despre sex, mi-a pus mie in carca ca as fi spus de o profesoara noastra ca sa ***** cu nu stiu cine, exact asa sa exprimat laughing am ramas pur si simplu masca.

Fata asta banui ca ma placea, eu pe ea nu prea, nici nu o bagam in sama si probabil in mintea ei de copil, o fi inventat acea poveste, ca eu as fi spus nu stiu ce chestii sexuale despre invatatoarea noastra, iti dai seama ce poate mintea unui copil sa scoata, banui ca se simtea lezata ca eu nu o bag in seama si a inventat povestea aia sa imi faca rau, copii malefici laughing

Ma lua pe mine profesoara sau invataoare ce era, la rost, a chemat-o pe mama, dar mama ma crezut pe mine, nu pe colega aia a mea, mai ales ca ii stia parintii bine.

Asa ca tu vezi-ti de treaba, uita, nu te mai agita pentru nimic. Uite cu povestea ta mi-am amintit si eu de povestea mea laughing

Ca veni vorba de povesti de astea, am alta poveste, mai buna laughing.Dar este vorba de cand eram nu stiu sa zic exact, daca aveam citiva ani, stiu sigur ca nu eram la scoala, nici macar la gradinita.

Dar imi amintesc faza asta f bine, nu am cum sa uit asa ceva niciodata laughing
Aveam o vecina la vreo 7-8 case de unde stam eu, linga casa mamei, nu era casa, era un loc gol, nu facuse nimeni casa pe atunci acolo, locu era plin de buruieni, unele asa f inalte, tin minte erau niste plante mari, inalte si stufoase, faceau flori albe ca un crin, mari, ori asa mi se pareau atunci, apoi un fruct asa cu tepi, dar nu te inteapa.

Nu mai stiu exact cum se numeau, erau de astia acolo si brusturi, ceva plante cu frunza f mare, lata, stiu ca scoateau unele femei radacina si se spalau la cap cu ea, inca unele femei si acu fac asa, nu stiu de ce, ele cred ca-s is mai bune ca produsele de la magazine.

In sf, vine acolo vecina asta ce zic, mai mare ca mine cu 1 an. Ma luat de mina si a zis, hai sa mergem sa facem sex in tufisurile alea laughing Iti dai seama, copii nici de gradinita, dar fata aia din familia lor, is mai multe fete, vrei 3, toate au fost niste futacioase laughing si acum is tot la fel, pe care prinde nu iarta laughing

Ma luat asa de mina, cum sa zic parca vad, imi amintesc, si m-a dus, am intrat acolo in tufisurile alea si a zis sa ne dezbracam.
Cind ne dezbracam noi acolo, deodata aud pe un vecin, asta era mare, poate sa fi terminase scoala generala, sau poate era la liceu, dar ala neo vazut si a strigat la noi, ma ce faceti ma acolo laughing
rapid neam imbrcat, ala a venit sa vada ce facem, acolo, pfff cand a ajuns noi ieseam afara, din tufisurile alea.

Uite si tu amintiri din copilarie laughing dar sa vezi uni copii nu doar ca aud, sau vad, dar dupa vor sa aplice, asa probabil si fata ce spui tu, cine stie ce nu ia palcut de tine si a zis hai sa iti faca rau, asa sunt unele persoane.

Fata asta ce am povestit eu acu, are o sora f mare de ani, am auzit ca nu iarta aia pe nimeni, care pica la si lucrat laughing apoi am auzit si la liceu ca asta ce a vrut sa ma lucreze pe mine, la fel foarte chitita pe frecat laughing.

Scuze ca povestesc eu despre mine la intrebarea ta, dar am zis ca tot sintem aici, sa iti faci idee, de ce am spus ca te-as crede ca nu ai pipait fata respectiva.

| ThatGuy10 explică (pentru relian):

Faina povestea, aia e când vad data viitoare ca face niște gesturi erotice și iarăși incepe sa se plângă la maicasa ca nu o bag in seama sau ce naiba mai zice pe acasa nu osă mai vină poliția ca osă pun eu poliția automat pe ea dacă mai minte.

| J0B0MAT a răspuns:

Ce face o persoană în privat nu îți dă dreptul să o pipăi sau să îi faci ceva fără consimțământ.Da, a avut motiv de mers la poliție și tu trebuie să spui adevărul poliției, chiar dacă te incriminează.
Cred că ar trebui să îți bagi mințile în cap și să nu te mai iei de oameni care nu îți fac nimic.

| Standt a răspuns:

La cum te exprimi...
Dar daca fata se pipaie cu unul de care ii place, trebuie acum sa o pipaie toti? Inclusiv tu? Tine-ti mainile acasa si totul va fi bine.

| ThatGuy10 explică (pentru Standt):

Pai nici ea nu îl suportă pe ala și nici nu pare confortabila când el o pipăie și o i-a de mână (El face asta mereu mai nou) când eu nici nu o pipăiam faptul ca veneam lângă ea nu înseamnă pipăit, zice ca am fi pupat-o, da dacă o pupam nu mai zicea nimic asta e alte chesti. Dar sunt în aceeași poveste/întâmplare, nust creca are pică pe mine maicasa mai ales ea ca mai e o problema între familia mea și familia ei care nu are nici un sens cu povestea mea.