anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Vrem interzicerea rock-ului in Romania

Vrem interzicerea muzicii rock in Romania si legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promoveaza acest gen muzical."
Ce parere despre chestia asta? Mie mi se pare o idiotenie imensa.
P.S Manelistii sa se abtina.

18 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Hai sa fim seriosi, cine baga in seama asemenea idiotenii?
Ii faci reclama acelui idiot, chiar cu postarea ta aici.

| AFR81 a răspuns:

Hai ca ai exagerat si tu de nu s-a putut. Pedeapsa cu moartea? De unde ai scos-o si pe asta?

| William a răspuns:

Cine a zis ca vrea asta?

| RockNbeer a răspuns:

Ma intreb dupa ce standarde vor deosebi ei rock-ul de alte genuri...
In fine, doar un dobitoc notoriu ar putea propune asa ceva, poate o fi mana vreunui troll ce vrea sa vada "satanistii" cum isi ies din fire, cine stie...

| T0T a răspuns:

Nu știu cum ai putea lua așa ceva în serios. Nu vreau nici să mă gândesc ce specimen a scris așa ceva, mi-e milă de familia lui.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cine a spus asta?
Stai tu linistit ca acest lucru nu va realizabil.

| Doub a răspuns:

Atât de amuzant.
Off, oamenii mă uimesc din ce în ce mai mult.

| J0B0MAT a răspuns:

Aiurea

| aXy99 a răspuns:

Mi se pare corect.

| gemeni6226 a răspuns:

Asta e o prostie. Apartine dreptului fundamental al oricarui om de a asculta orice muzica doreste.Nici pe vremea comunismului nu a fost interzisa muzica rock.

| AirănMeidăn a răspuns:

unde ai vazut tu asta?

| Anonimuserr a răspuns:

Intr-adevăr este o mega idioţenie a unor persoane care au un grad foarte scăzut al inteligenţei.
SUnt persoane care gândesc anapoda nu ştiu să gândească raţional sunt vai de capul lor. AU luat şi ei un clişeu în gură şi gata. Dar ei sunt vai de capul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta-i prea de tot.
Clar... o înnebunit lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

de ce nu s-ar interzice și manelele sau alt gen de muzică? mi se pare o mare idioțenie, deși nu ascult rock. fiecare e liber să asculte ce vrea și nu văd de ce ar fi unii deranjați de chestia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ridicol.

| MaybeJustMe a răspuns:

Eu vreau interzicerea cuvintelor fara rost aruncate de persoane de "kk". Dar nu se poate, ca atunci ar fi prea liniste, si multi or sa se planga.

| GoldenKing a răspuns:

E o tampenie.Fiecare asculta ce vrea.Noi nu cerem moartea manelistilor. Unde dracu ai gasit cererea asta?

| Dx3F3ss a răspuns:

Foarte bine. Muzica lor de satanisti trebuie sa piara! Sunt pentru! Atatea rautati se intampla in lumea asta.