Daca vreau sa vorbesc pentru whatsapp? Nu stiu daca pot, cel putin cu cei de pe aici, cand ajung eu acasa voi deja sunteti in lumea viselor Dar daca as gasi pe cineva cu care as avea ce sa discut de ce nu.
Dar chestia asta sa vorbesti acolo asa cu necunoscuti nu stiu cat de atractiva este, eu sincer sa fiu nici cu ai mei nu prea ma omor sa vorbesc.Nu sunt genu care sa stea pe telefon sa vorbeasca nimicuri sa spun asa, eu cand folosesc telefonul o fac doar daca am ceva de spus, cum sa spun, nu vorbesc de dragu dea face conversatie.Chestii de astea o fac stiu si eu cand iesi undeva la un bar sau la cineva, atunci stai la povesti.stiu sunt multi care fac asta si pe telefon dar mie sincer numi place.Am spus eu de ce nu dar ca idee, practic mai greu.Nu e de nr de telefon sau alte povesti, nr de telefon nu este un secret.
Ba, da’ ce rai sunteti, sa-mi bag ceva
Ich bin nicht schlecht, ich bin Deutsche
Ceva amuzant, glumele lui putin https://www.youtube.com/watch?v=WhZOi2y75SM
Nu vă mușcă nimeni, chill
Nu e de asta, raspunsul adevarat ti l-a dat nu gasesc nume.
Wtf, m-am nascut in 1918! Uita-te mai bine la profilul meu!
Ai tu 100 de ani cum am eu doar 12.
Pai tu chiar ai vreo 12, pana mea
Cum zici tu...
Tu chiar ai 14 ))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cum am zis, ma amuza cand pokemoni care nu au nici 18 ani ma fac pe mine copil.
Wow esti demon? Ne posedezi telefoanele dupã... nein am destui draci pe cap.
NU ai inima!
De ce spui asta?
Nu fi trista ciutanco. E un lucru bun
Clar ca tu consideri ca e un lucru bun))
Imi pare rau ca nu sunt RAy atunci, ce sa zic...
Sa nu-ti para2 de ray? E prea mult si pentru mine.
In primul rand nu am 13-14 ani, iar in al 2-lea rand, nu vad rostul raspunsului tau daca nu e unul afirmativ.
Https://i.imgur.com/fuhlas9.png
Ai fix 14.
N-am 14, am 15. De parca tu ai avea mai mult, ce dq
Omul cat traieste invata. ^_^
Sunt
''pedofil drogat''? N-am 30 de ani, nici macar 20. Si da, daca erai putin mai mare poate erai mai matura, din ce ai scris pe TPU pana acum ma duci cu gandul la un copil, atat la propriu cat si la figurat.
Daca chiar vrei sa vorbesti cu mine, astept numarul de telefon in pm, chiar vorbesc coerent:p
La asta ma gandeam si eu
Ma bucur
O sa-ti raspund la toate intrebarile pe care le vad la notificari. ((;
Din nou grup? Nu mai era unul acum 4 ani?