Da. Nu pentru ca as fuma, ci pentru ca ar disparea astfel piata neagra a acestor droguri. Ba poate chiar ar scadea si consumul, se stie cum sta treaba cu fructul oprit... In plus nu cred ca dauneaza mai mult decat tutunul sau alcoolul, iar de procurat oricum se pot procura, oricat de interzise ar fi.
Nu!, oricum în zilele noastre dacă vrei sa faci ceva tot ca tine iese și fara legalizare!
Da! Cele mai multe crime sunt in lumea dorgurilor si fiecare ar trebui sa stie ce e bine pentru el.
Depide cei care consuma normal ca vrea dar cei care nu consuma nu ar vrea.
eu nu as vrea pentru ca ele nu pun viata in pericul.si ne aduc la dependeta dragurilor. cei care se drogheaza va dau un sfat nu va drogati in 1 rand va puneti viata in pericol.stiu ca e grau sa te lasi cu e si de fumatt dar totul consta in vointa si ambitie! cei care isi baga in vena acei oameni nu se pot lasa finca lea intrat drogu in sange si daca nu reusiti sa va lasati crutativa viata!am vrut sa o spun intrum mod prieeneste
Normal ca nu. Sper insa intr-un control mai bun si legi mai aspre in aceasta privinta.
Completare - pentru necunoscatori, marijuana, cannabisul si hasisul intra in categoria drogurilor usoare, care nu produc dependenta, repet, spre deosebire de tigari si de alcool, doua droguri perfect legale si produse adesea din materii prime subventionate de stat.
AddeSweetLove întreabă: