Cam da.Am facut noi o dezbatere in scoala despre asta si mj-ul a castigat.[impozite, castiga statul, nu creeaza dependenta, nu pot sa explic acum de ce, pentru ca sunt prea multe argumente pentru asta]Eu personal, respect oameni care utilizeaza mj si nu am nimic cu ei.[not a mj smoker], dar in schimb sa fie legal de la 18 ani, pentru ca nu am cheful necesar sa vad copii de 10 anii fumand mj.
NU! Sunt destule lucruri legale care dauneaza sanatatii! De ce sa mai adaugam unul in plus? Ce rezolvam daca legalizam drogurile? Mai multi pusti prin spitale, mai multe infractiuni ca sa faca rost de bani ca sa-cumpere iarba? Sper sa nu se legalizeze
Sunt de acord cu acest lucru, daca ''marijuana''ar avea un efect benefic sanatatii oamenilor.
Haaa, toata lumea NU ...eu vreau frate dar nu ma bag sa explic dc. printre lupi caci or sa vrea toti sa isi schimbe parerea
Daca marijuana s-ar legaliza, atunci majoritatea adolescentilor ar disparea... provoaca dependenta, si daca mai este si acceptat de lege, iti dai seama ca si oamenii maturi, cand sunt ff suparati, apeleaza la asa ceva ca la niste tigari? si oricum, in alte tari(spania, italia) este ceva normal asa ceva(legal sau nu).
Normal ca DA! Nu vorbiți dacă nu știți... fumați prima data. Legalizați Marijuana!
Te astept pe id`ul meu (nula1600) poate imi vinzi si mie un pont! mersi anticipat!
DA! sa se legalizeze.
nu provoaca dependentza
tutnul cauzeaza cancer Canabisul il previne
alcoolul distruge ficatul si creieru
alcoolul si tutnul au facut multe ravagii si sunt legale si promo cu gramada (cumparati fratilor ca sa facem noi burtile pline)
ce va spune la scoala companiile antidrog sunt prostii
politica vrea sa castige din alcool tutun medicamente
daca ar legaliza marijuana nu ar mai face bani gramada
marijuana nu face rau doar atunci cand e asociata cu tutunul si afecteaza plamanii, dar poate fi si mancata atunci nu mai afecteaza absoult nimic, un studiu recent arata ca un fumator de marijuana are 65% mai putine sanse sa faca orice fel de cancer
deci deschidetiva mintile alea
ca vorbim de marijuana nu de heroina
AddeSweetLove întreabă: